Selecteer een pagina

Dag lief huis aan de Kolkstraat. En het raarste nog: dag Haarlem! Ons hele leven hebben we allebei in Haarlem gewoond. In verschillende huizen, dat weten jullie. Maar wel altijd in Haarlem gebleven. Ook toen we gingen studeren, niet uitgeweken naar Amsterdam en we hadden ook echt verwacht altijd in Haarlem te blijven. Maar zo gaat het soms he. Als je dan zo’n kans krijgt om in een oude school in Vogelenzang te gaan wonen? Ja, dan doe je dat. Wij wel in ieder geval. Het is wel een beetje een gek gevoel. Van de stad naar een dorp. Echt “buiten” wonen. Maar op 11 minuten rijden van de school van Bo en ongeveer ons hele sociale leven, zien we daar niet zoveel problemen in.

En kijk wat we ervoor terug krijgen natuurlijk…..!

Toch ga ik dit huis wel missen. Hier hebben we echt veel liefde, geld en tijd ingestoken en we hadden niet verwacht zo snel alweer te gaan verhuizen. De fijne woonkeuken beneden waar we een groot deel van de dag zijn en waar het zonlicht zo mooi naar binnen schijnt. De heerlijke tuin: mini Marrakech met de mooie bank en we witte wisteria.

De eerste verdieping waar we heel veel avondjes hebben door gebracht chillend op de bank of bij het vuurtje met een wijntje. Daar waar ook onze slaapkamer is. Wat we nog steeds een geweldig fijn idee vinden geven: zo’n loft achtige woonkamer/slaapkamer.

De kinderen gaan hun fijne kamers ook wel beetje missen, zeggen ze. We proberen de fijne sfeer die er hangt door ongeveer hetzelfde kleur gebruik in het nieuwe huis een beetje te behouden. En de badkamer was ook zo fijn en ruim!

Zo zie je ook goed de mushroom muren en ook het houtwerk hier hadden we allemaal in mushroom geverfd. Deze mooie kleur van Vestingh beviel zo goed dat we hem ook weer hebben toegepast in het nieuwe huis.
De mooie plank van Robuust Maatwerk laten we achter voor de nieuwe bewoners. Dat wilden ze graag!
En ook in het nieuwe huis gaan we weer voor een superkeukens keuken.

Bedankt huis, voor het mooie jaar en een beetje. We gaan weer verder op avontuur….! En ik denk dat de nieuwe bewoners hier veel plezier gaan beleven.

Liefs, Sanne