Selecteer een pagina
De kids hebben nieuwe stoelen! En depersonaliseerde nog wel! Waah! Wat cool! Ik werd uitgenodigd voor een gezellige lunch een tijdje geleden bij Pluk Amsterdam door Cybex. Jip was mee en mocht meteen daar de lemo chair uitproberen. Ze heeft er 2,5 uur gezeten, dus blijkbaar was de stoel meer dan goedgekeurd! 

all pictures: @enstijl

Op dat moment was Pieter, van Boldstatements de zittingen van de stoelen aan het personaliseren voor de genodigden. Super tof! Ik heb gekozen voor de lichtgrijze, houten stoel (er is ook een kunststof variant in verschillende kleuren!) en op de een staat dus Jip en op de ander Bo. Want ja: zo heten ze zeg maar een beetje….
Ik ben er erg blij mee! En Bo vindt het heel cool natuurlijk om echt een eigen Bo stoel te hebben!

Je kunt de stoel gemakkelijk verstellen. Dus wat hoger zetten voor aan tafel, maar Bo kan er ook mee aan een kleiner tafeltje zitten. Dat is wel erg handig. Het enige wat je nodig hebt om de stoel in elkaar te zetten is een inbussleutel. Erg makkelijk dus! Het lukte mij zelfs: alleen!

Deze stoel kan van 0 tot 99 jaar! 

picture: cybex

Dus daar hebben ze echt lang wat aan. En wij kunnen er dus ook nog eens op zitten, vooral handig als we extra stoelen aan tafel nodig hebben. Ze staan vast mooi straks aan de nieuwe eettafel in het nieuwe huis. Ik ben benieuwd!Liefs, Sanne