Selecteer een pagina

Wow, niet normaal mooi; deze villa op Ibiza. Hier hebben wij geslapen afgelopen weekend. Met vrienden (zonder kids!) gingen we er op uit. We hebben dus wel allemaal kinderen, dus oppas zoeken was een hels karwei. Maar gewoon gelukt! Wat cool! Dus op naar Ibiza, voor drie nachten. Niet super lang, maar met een goeie planning kom je een heel eind hoor 😉

We kwamen aan op het vliegveld en hebben meteen de Landrover Defender (ja, die hadden wij de vorige keer Ibiza ook gehuurd) opgehaald waar we met z’n allen (met z’n zevenen) in konden. Bij de villa Casa Pura Vida aangekomen waren we er allemaal echt even stil van. Wat een prachtig huis en wat een prachtige locatie. Echt een geweldige plek. Magisch mooi.

Een zwembad (verwarmd), een vuurplaats buiten, een bad buiten, dat uitzicht op zee. Het is echt in 1 woord: fantastisch.

Ja, het is even een uitgave. Maar met de prijzen vanaf 6800,- euro per week met 8 personen, komt het neer op ongeveer 120 euro per persoon per nacht. En dan vind ik het niet eens zo extreem hoog, als je kijkt naar wat gemiddeld is op ibiza. En deze ervaring was onbetaalbaar echt, dus dan is het de investering toch wel waard. Ibiza is gewoon wel prijzig. Maar hier heb je een uitgebreide keuken, alles wat je nodig hebt op vakantie, dus je hoeft eigenlijk de deur niet meer uit. En zo kan je de rest van je trip op Ibiza dan weer net zo duur maken als je zelf wil. Wij hebben bijvoorbeeld veel in het huis zelf de bbq aangestoken en geborreld, dus dat scheelde weer.

Wat een plek om eens even goed te genieten met vrienden. We hebben onze spullen neer gegooid en hebben meteen onze zwemspullen aangetrokken en zo linea recta zijn we het zwembad ingesprongen. Waaaah! Vakantie!

Daarna hebben we lekker wat eten gemaakt (we hadden inmiddels honger gekregen!) in het huis. De super handige boodschappen service: Easy ibiza hadden we van te voren geboekt. Wel zo fijn als de koelkast gevuld is als je aankomt in een vakantiehuis toch? En dit was zeker handig om het de volgende ochtend eerste Paasdag was en we niet wisten of er dan wel iets open zou zijn.

Wat ook super handig is: de conciergedienst Care Free ibiza, die ze aanbieden. Een boot huren, een privé chef kok in de villa? Het kan allemaal!

De eerste nacht was zwemmen bij de volle maan in de prachtig verlichte tuin en het verlichte zwembad echt een magische ervaring. Woorden schoten daadwerkelijk tekort en ik kon er maar niet over op houden. Ook het vuurtje maken buiten was zeer gezellig en we hebben tot in de late uurtjes zitten praten.

Er zijn veel plekken om even gezellig met z’n allen te zitten, maar zeker ook nog genoeg plek om je heel even terug te trekken. Ideaal dus!

De villa heeft vier slaapkamers. Lekker ruim en twee daarvan hebben een privé badkamer. De andere twee kamers (daar kunnen ook makkelijk per kamers twee kids slapen) hebben een gedeelde fijne badkamer.

De master bedroom (waar wij sliepen) heeft een bad buiten met uitzicht op de zee. Gaat het effe niet?! Dat is toch te cool?! Over alles is nagedacht en alles klopt tot in de puntjes. Het rook zelfs dus heerlijk als je het huis binnen kwam, dat vind ik heel fijn.

pictures: @enstijl

We hadden mooi weer, dus we hebben niet eens zoveel tijd binnen doorgebracht, naast slapen dan. Maar binnen is de zithoek ook zo mooi, fris en gezellig (ook daar is een open haard, net als buiten). Op een regenachtige dag zou je hier dus lekker de hele avond kunnen zitten, met een wijntje, spelletjes doen.

Maar goed: mooi weer dus. Dus veel zwemmen, in de jacuzzi op het dakterras, buiten gegeten, buiten gehangen. Het was allemaal echt geweldig.

Zeker een dikke, vette aanrader voor als je met meerdere mensen op Ibiza wil verblijven, met alle luxe die je je maar kan wensen. Iets wat ik echt nooit meer ga vergeten…. Hier gaan we zeker nog een keertje naar terug. Want zo’n tripje met vrienden, even helemaal weg is zeker iets wat we erin willen houden….

Volg vooral ook casa pura vida Ibiza op instagram voor de fijne inspiratie!

Liefs, Sanne