Selecteer een pagina
We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt! 

Maar: we zijn blij man! De Sommer van By Sidde zit heerlijk en is prachtig. Hij past goed bij de grote ruimte wat nu de woonkamer is: onze garage. Ik ging voor de kleur: Warm Grey. Ook daar twijfelde ik even over. Omdat de bank niet in het echt te bekijken is, sturen ze je een setje stofstaaltjes op als je dat aanvraagt online en een paar dagen later had ik het al in huis. De stofstalen heb ik op de vloer gelegd om te kijken wat daar het beste bij paste. En Warm Grey was duidelijk het mooiste.

Wat ook wel echt fijn is, is dat de banken van By Sidde met Protexx vlekkengarantie geleverd worden. Met die knoei kinderen van mij is dat geen overbodige luxe. Er wordt al behoorlijk op gesprongen, gespeeld en gerend, dus we hebben die bescherming echt nodig!

Kijk: hiervoor is de vlekkengarantie en bewerking dus erg fijn.

all pictures: @enstijl
Mari zei gisteren nog: “ik ben echt super blij met deze bank”. Nou: ik dus ook.
Ik kan hem iedereen aanraden! Een fijn, groot model dat heerlijk zit. Dus iedereen die nog twijfelt omdat je eigenlijk eerst een bank wil even wil uitproberen voordat je hem koopt: niet twijfelen, bestellen dit ding! Hij zit geweldig!

Liefs, Sanne