Selecteer een pagina
Alles wat styliste en fotografe Paulina Arcklin creëert, is even prachtig. Ik ben enorm fan van haar werk en volg haar op social media ook om elke dag geïnspireerd te worden door haar prachtige foto’s.
Ik las ook op instagram dat ze de By Pias store in Laren zou gaan stylen. Toen ik haar foto’s daarvan op instagram voorbij zag komen, wist ik zeker dat ik ook heel snel even een bezoekje aan deze prachtige nieuwe winkel moest gaan brengen! Dus dat heb ik gedaan! En ben niet met lege handen naar huis gegaan. Een prachtig knitted kussen en een licht grijze lamsvacht heb ik gevonden in deze winkel waar ik eigenlijk gewoon wil wonen. Het liefst verkoop ik ons hele interieur en trek ik vandaag nog in die winkel. Het is zo mooi ingericht! Prachtige details, linnen stoffen en andere inspiratie vind je daar, midden in het gezellige, mooie dorpje Laren. Het navigatiesysteem vindt de locatie niet goed. We moesten dan ook eventjes zoeken.. Maar dan: op de eerste verdieping van een andere zaak (De Smederij), zit daar dus By Pias. Een witte oase….
In Finland loopt de winkel enorm goed. Mensen moeten de winkel in Laren nog even zien te vinden. Maar het kan niet anders dan dat deze winkel ook een enorm succes wordt in Nederland. 

Deze foto’s maakte ik in de winkel:

Meteen op zoek naar zo’n mooie terracotta pot op marktplaats en wit verven….

Zo’n bed wil toch iedereen?! Ik wel, iig….


En deze foto’s maakte ik thuis, waar ik gewoon nu de winkel probeer zoveel na te bootsen. In ons eigen huis dus. Met de mooie producten van By Pias. En dan gewoon af en toe naar Laren, om inspiratie op te doen en te dromen van wonen in een winkel….

“tell me more” pillow….

Ons huis begint een klein beetje op de mooie winkel in Laren te lijken? 

Prachtige licht grijze schapenvacht van By Pias….


Adres:
BY PIAS LAREN
De Smederij
Sint Janstraat 2-4
1251 LA Laren NH
The Netherlands