Selecteer een pagina

We hebben een tijdje geleden de hele woonkamer omgegooid.

Dat houdt in: de eethoek zit nu waar de zithoek zat en andersom. 
Best veel sjouwen en verzetten…. En een nadeel: we hebben nu geen “gewone” tv meer.
De kabelaansluiting is te ver. Dus moeten we het doen met Netflix. Nou keken we toch al bijna niks anders meer dan series via Netflix… Dus tot nu toe nog niet gemist.
Ook een nadeel: de Ay Illuminate lamp die boven de tafel hing, kon niet blijven hangen waar hij hing. Boven de tafel op de nieuwe plek in de woonkamer kon ook niet. Daar zit geen lamp aansluiting. Dus na lang twijfelen iig op zoek naar een andere lamp voor wat nu de zithoek is. Minder groot moest hij zijn dan de Ay Illuminatie lamp. Maar ik houd wel van grote gebaren in een interieur. Dus een spotje of iets dergelijks wilde ik ook niet.

Ik kwam uit bij deze hanenmand lamp van ByNoth.nl
Wat een mooi ding! En niet massief, omdat je er doorheen kan kijken. Dat geeft het toch een luchtig gevoel en het maakt het geen blok in de kamer. Perfect. Ik heb laatst een spiegel op de schouw gezet (van Ikea) en de weerspiegeling is fijn, dan zie ik de lamp weer, tegen het behang van Kate Moss.
Ik kon het natuurlijk weer eens niet laten bij alleen de lamp en ben ook tussen de accessoires gaan kijken. En vond daar een rubberen kussen (hoe bijzonder?!) en een mooie groove vaas van Housedoctor. 
Heel veel leuks van mooie merken, zoals Bloomingville, Broste, Fine Little Day en Housedoctor. Je huis stylen wordt zo een stukje makkelijker: gewoon even een kijkje nemen op de website: www.bynoth.nl

Twee keer de mooie hanenmand op deze manier! 


De zwarte vaas staat mooi tussen het wit en hout op de schouw zo. Met zwarte veren erin….