Selecteer een pagina
Soms even geen inspiratie om je kindje er als een ware it-girl of boy in the dop uit te laten zien? Ik heb dat dus…. Vrij vaak. En dan heeft Jip een maillot aan en een truitje wat niet in de was zit…. En Bo een joggingbroek met een shirt met vlekken…. Maar het is natuurlijk wel fijn als die kinderen er niet als zwervers bij lopen. Zoals ik er zelf soms bij loop. 

Soms heb je alleen dus geen inspiratie en geen tijd of zin om zelf leuke setjes bij elkaar te shoppen. Dan is daar Bundleboon. Wat een super leuk idee! 

Een styliste gaat speciaal voor je aan de slag en stelt een doos met een bundeltje kleding voor je kindje samen!

Op de website doe je de stylequiz en aan de hand van de antwoorden kunnen ze al goed inschatten wat je leuk vindt voor je kids en wat niet.

Na afloop bellen ze ook nog eventjes, om alles te verifiëren en vragen ze je om wat foto’s van de kinderen te sturen, zodat ze een beetje een beeld hebben van wat voor typje het is en hoe en wat.

Zo geschiedde…. En deze box viel daarna op de mat. Nou, de postbode bezorgde hem netjes hoor! Maar snel was het wel! En leuk!! Het is echt een verrassingsmoment, voelt een beetje als jarig zijn en als een cadeau zo!

En ik moet zeggen: stuk voor stuk leuke dingen. Misschien dingen die ik niet allemaal zo snel zelf uitgekozen zou hebben, maar ik ben dan ook geen modestylist!

De garderobe van Bo en van Jip zijn dus fijn aangevuld.


pictures: @enstijl

 Met kleding van bijvoorbeeld Daily Brat en Be Kind.


Kijk nou toch?

Past goed bij haar toch? Dit bloesje van Daily Brat?
Tof zeg, dit concept!

Ik mag jullie bij deze een kortingscode geven. Gebruik: enstijl bij je bestelling en krijg zo 10% korting op je eerste box.

Liefs, Sanne