Selecteer een pagina

Op deze “rainy day” even een blogpost over Brainy Days. Want dat is een erg leuke online conceptstore. Ik vind het concept “conceptstores” sowieso erg leuk. Online al helemaal. Ik houd namelijk erg van online winkelen…. Zeker op dit soort regenachtige dagen…. 
Brainy Days geeft een podium aan de wat kleinere, beginnende lifestyle merken. Begonnen als blog en als winkel in de Jordaan in Amsterdam, is Brainy Days dus nu uitgegroeid tot iets groters. Als je een leuk cadeautje voor iemand moet scoren, ben je hier zeker aan het goede adres: allemaal bijzondere dingetjes! Alles wordt ook meteen leuk ingepakt, dus ook daar hoef je niet meer over na te denken. Ook de prijzen zijn goed als je een cadeautje wil kopen: voor ieder budget is er wel iets! Brainy Days heeft ook een offline winkel, voor als je niet van online winkelen houdt (?) in Amsterdam Oud-West. Dat is sowieso mijn lievelingsbuurt in Amsterdam nu, dus daar ga ik ook snel nog even langs! 
Leuke hebbedingen dus, je gaat niet met lege handen naar huis als je naar de offline winkel gaat en je gaat ook zeker niet weg met een leeg winkelmandje in deze leuke online conceptstore.

“Brains are the new tits” I agree!

Mooie kaarsen, die wel meteen aan kunnen op dit soort donkere, regenachtige dagen!

Fan van deze airplants!

Een gloeilamp vaasje als cadeautje voor een vriendin met een nieuw huis!

Prachtig zwart metalen fotolijstje voor bij m’n collectie aan de muur….