Selecteer een pagina
Ik was uitgenodigd voor een bloggerslunch in Amsterdam door Brabantia. Dus ik ging afgelopen vrijdag op naar Amsterdam, naar de Vijzelstraat, waar @theplayingcircle zit: een te gekke locatie midden in Amsterdam. Het is een loft-achtige ruimte, heel tof ingericht, dus voor de locatie was ik al gegaan! Maar er was dus nog veel meer. Ik heb een aantal prachtige nieuwe producten van Brabantia daar mogen bekijken! Ook kregen we een trend presentatie en stond er een heerlijke, verse lunch klaar voor ons als bloggers. 
De nieuwe Brabantia Bo bin (#brabantiabo) werd geïntroduceerd en stond door het pand heen te schitteren! Hij is echt prachtig en dit zeg ik dus over een prullenbak. Het lijkt wel een meubelstuk op zichzelf!

Vanaf oktober is deze prullenbak verkrijgbaar! Vanaf nu dus via de site van Brabantia.

De naam alleen al: #brabantiaBo Die moeten wij in huis hebben natuurlijk!

Ik heb gisteren het mat zwarte exemplaar thuis ontvangen en heb gekozen voor een afvalbak met twee compartimenten, zodat ik m’n afval kan gaan scheiden. Op die manier kan ik toch een heeeel klein beetje iets toevoegen aan recyclen en een ietsje beter milieu. 

“Make waste beautiful” dat is het motto. Een prullenbak dient natuurlijk vooral functioneel te zijn, maar deze zijn ook nog eens totaal niet vervelend om in je gestylede interieur neer te zetten!

Over de precieze plek ben ik dus nog even met mezelf in conclaaf. Maar waar ie ook gaat staan: het staat sowieso mooi!


all pictures: @enstijl

En het beste nieuws is: ik mag een Brabantia Bo bin weggeven! Hoe kan je mee doen? Deel een foto van mij op instagram met de hashtag: #enstijlbrabantiabo en tag @brabantia en mij @enstijl in de foto. Wie weet win je zo’n fijn mat zwart exemplaar, dezelfde die ik dus ook thuis heb staan en mag je die bij mij komen ophalen (af te halen in Haarlem). Ik maak dinsdag 10 oktober (over een week) de winnaar of winnares bekend!
Succes!

Liefs, Sanne