Selecteer een pagina
I love Brabantia! Eindelijk hebben we dan een goede prullenbak. Met in gedachten ons nieuwe huis, waar we een mat zwarte keuken willen, heb ik gekozen voor een mat zwarte soft closing bin prullenbak. De vorige prullenbak die we hadden, sloot niet goed meer en ging niet vanzelf open ook meer. Je moest een aantal drukken op de deksel voordat je hem kon open maken en dan sta je met twee borden in je handen om de restjes weg te gooien…. Kortom: het was niet ideaal. Dit werkt heel fijn! Met een druk met de voet op het pedaal gaat de prullenbak open en hij sluit automatisch langzaam weer dicht. Geen geklepper dus! 

De mat zwarte prullenbak staat nu ook al erg mooi tegen de zwarte muur in de keuken. 


Wat ook een fijne bijkomstigheid is: Brabantia heeft nu “the ocean cleanup” campagne. De pedaalemmers zijn voor 40% gemaakt van gerecycled materiaal. En met elke pedaalemmer die verkocht wordt, steun je ook de ocean cleanup. Dus zijn de prullenbakken zo ook nog eens duurzaam!

Ben benieuwd hoe hij straks in het nieuwe huis staat, maar dat kan bijna niet anders dan mooi zijn. Zo zie je: een functioneel ding als een prullenbak kan ook erg mooi zijn en is een goede investering voor in de keuken!


Liefs, Sanne