Selecteer een pagina
Deze omgeving kenden we al. Ik vind het echt een prachtig stukje Nederland: bij de Posbank. Als we een lange rit maken, door Nederland, komen we vaak hier terecht. We hadden dan ook gezien dat er iets gebouwd werd. Een hotel, iets moois, iets groots. En ja hoor: het is geopend: Boutiquehotel Beekhuizen! En wij hebben er dit weekend geslapen!

En we hadden niet zomaar een kamer. Nee: we sliepen in de Arcadië lodge. Een compleet huis dus. Met twee slaapkamers (altijd toch wel fijn als de kinderen op een andere kamer slapen. Dan slaapt iedereen beter. Een keuken zat er in, een fijne zithoek en je eigen balkon/veranda met een top uitzicht.

Het ontbijt hebben we hier op het terras genuttigd. En ik at hier het lekkerste croissantje (ok, ik nam er twee….) gegeten OOIT.

Bij de “honesty bar” haal je een lekker wijntje of biertje. Op een briefje schrijf je wat je uit de koelkast hebt gepakt en dat doe je in de box. Alleen voor eerlijke mensen dus 🙂 Maar echt een leuk concept!

De locatie is echt geweldig. Met de Posbank en het Veluwse bos als achtertuin. Ik had echt meteen zo’n vakantie gevoel toen we aankwamen bij het hotel! En dat gevoel wil ik zeker snel nog een keertje hebben. Dus we gaan er dan ook zeker nog een keertje heen.

Liefs, Sanne