Selecteer een pagina
Een woestijn thema? Ja joh! Gaan we regelen. “Kunnen we dan echt zand doen op de vloer?”. Nou, daar werd ik best enthousiast van eigenlijk. Mari wat minder.
Dus dat hebben we maar niet gedaan. 

De vloer die er lag was van de vorige bewoners. We weten niet zeker of het nou hout of laminaat was…. Maar ik vond hem te oranje en dus niet echt mooi.

Wat we gedaan hebben? De vloer is geverfd met een witte vloer coating van Vestingh. En dat werkt super goed! Het resultaat is prachtig! 

De muren werden geverfd in de kleur Brown Wood van Vestingh. De kleur op de lambrisering is een soort beige en dat hebben we zo gelaten. Dit past ook wel goed bij het woestijn thema toch?

Deze houten kameeltjes nam ik voor Bo mee de laatste keer dat ik in Marrakech was.

Deze boot is eigenlijk een vlieger en is van Hapticlab. Hij is niet goedkoop, maar echt een eyecatcher zo, toch? En zeg nou zelf: Bootje moet wel een bootje op zijn kamer. Vind je niet?

De kozijnen van het raam zijn Pure Black van Vestingh en dat is weer een top combinatie met het zwarte, metalen bed van vtwonen wat ik een tijd geleden kocht. Een heel handig en leuk bed, want door gordijnen eraan te hangen, krijg je het idee dat je in een soort gezellige tent ligt. De gordijnen zijn van Ms.Bloom en zijn van de groothandel.

Het plankje gebruiken we om zijn favoriete boekjes op te zetten die s’avonds worden voorgelezen voor het naar bed gaan.

De gordijnen voor de ramen zijn niet verduisterend, wat wel nodig is, zeker in de zomer. Dus we hangen er een verduisterend gordijn achter. De linnen gordijnen zijn van Ms. Bloom.

Bo is heel blij met zijn mooie nieuwe kamer. Ik weet niet of het echt op een woestijn lijkt, maar er hangt een lekker relaxed sfeertje. Dat sowieso!

Liefs, Sanne