Selecteer een pagina
We wonen hier net twee maanden, maar het is alweer tijd voor een kleine make-over. Van Bo’s kamer. Ik had eerst echt in m’n hoofd om zijn kamer wit te houden…. Kleur zou wel komen door het speelgoed en de accessoires. Maar laatst had ik toch opeens een zwarte muur in mijn hoofd. Dus uiteraard zat de volgende dag de zwarte verf op z’n muur. Toen ik bijna klaar was met verven, zei Bo: “ik wil toch liever een groene muur….” Fijne timing, zoon! Heel fijn.
Dus ja…. Hij wil een groene muur en een jungle kamer. Dat kan ik toch niet weigeren? Blijkbaar wil hij graag kleur in z’n kamertje. En ik snap het wel. We hebben al een leuk kussentje met een groene papegaai gescoord bij Kwantum. Hij mag de bananenplant van beneden op z’n kamer (ik kan er toch niet mee overweg: planten in huis). En we hebben al gekeken voor kleuren voor de muur. W zijn er nog niet helemaal uit. Maar we moeten toch even wachten, want papa gaat dit keer de muur verven. Zegt ie.
Pinterest bord met groen had ik al en daar kan ik best wat ideetjes vandaan halen voor Bo’s jungle kamer.

De bananenplant mag naar boven verhuizen….

Kies een kleur!

kussentje: 4 euro (kwantum).

Nou, ik zal het eindresultaat natuurlijk ook weer delen. Eens bekijken wanneer we een jungle kunnen creëren voor ons apie.

Liefs, Sanne