Selecteer een pagina

Wat een droom. De ultieme kinderdroom is dit toch?! Wow…. Wat had ik dat vroeger graag willen hebben zeg. Een boomhut in de tuin. En dan graag eentje van Boomhut Boris.

Dit wilden we al heel lang en dit was zeker een van de grote wensen van vooral Bo voor als we een huis met een grote tuin zouden krijgen. We kregen een deel cadeau van mijn schoonvader en hopen dat dit gewoon een geweldige investering is voor de komende jaren. Jaren speelplezier en wat een vrije tijd ga ik krijgen zeg! Toch?! Die speelgarantie konden ze niet geven. Maar als ik ze net zo bezig zie, denk ik dat dat helemaal goed gaat komen met dat spelen.

Ik ga hem nog een beetje pimpen, met een zeegraslampje van Household Hardware, een berber tapijtje van Living Maroc en linnen gordijntjes. Dat kan wel toch? Het is ook een beetje mijn hut?! Misschien ga ik hier wel gewoon even zitten. In m’n eentje. Een tijdschrift lezen ofzo. Best wel een woondroom namelijk: een veranda. En dat heeft deze boomhut dus gewoon!

En een glijbaan…. En een emmer die je kan ophalen als ik daar de lunch en zakjes chips in gelegd heb. En luikjes bij de ramen met een maantje erin. En een brievenbus. Het kan niet op!

We hebben gekozen voor dit model en het redelijk basic gehouden en nog wat kleine aanpassingen gedaan. En zo is het de droomboomhut van Bo en Jip geworden.

Een droom is weer werkelijk geworden: een droomhuis in de tuin: deze boomhut. Een beetje jaloers ben ik wel….

Liefs, Sanne