Selecteer een pagina
Ik ben zo blij met de keuze voor onze houten vloer in het nieuwe huis! Man, als ik dan boven kijk hoe snel de witte Ikea vloer wel vies wordt…. Dan ben ik blij dat we die niet ook in de woonkamer hebben gelegd. Wit is heel mooi en fotografeert geweldig, maar deze lichte houten, eiken vloer is stukken beter! Ik ben niet zo’n poetser…. En vind dweilen maar niks. Dus deze vloer is ideaal zo! Ik krijg er veel complimenten over en dan snap ik ook helemaal. Mijn man is ook enorm blij dat we hier voor zijn gegaan en niet voor een witte vloer. De houten vloer (Heerenveen van Hollandsche vloeren) is handig in onderhoud ook. Hij is al helemaal behandeld, dus dat hoefden we gelukkig niet meer zelf te doen. Af en toe even dweilen met wat water en hij is weer schoon! Fijn! 
En schuiven met de meubelen (wat ik echt nooit doe natuurlijk….) is ook geen probleem. Een houten vloer is sterk! En het is ook niet erg als de vloer een beetje gaat “leven”. Daar wordt ie eigenlijk alleen maar mooier van! 

Niks dan lof! Alleen de plinten moeten we nog even doen…. Dat is echt zo’n klus die in elk nieuw huis blijft liggen, volgens mij…. Hoop dat ze er over een half jaar in liggen. Maar ik kan niks beloven.

Liefs, Sanne