Selecteer een pagina
Ik vind het toch nog steeds erg mooi: zwart in een interieur. Ik ben zelf nu meer van het wit. Maar onze badkamer is bijvoorbeeld wel zwart! 

all pictures and styling: @enstijl

En dat bevalt erg goed. Het heeft een soort welness look en het zwarte betoncire is prachtig en geeft een goed contrast met het wit van het sanitair (het bad en de wasbak). In ons oude huis was onze hele slaapkamer natuurlijk zwart. Dat zou ik nu niet zo heel snel nog een keer doen, omdat ik in dit huis graag een lichte slaapkamer wilde. Maar als ik foto’s terug zie, vind ik het wel nog steeds heel erg tof! En het is echt wat anders dan anders!

all pictures and styling: @enstijl

styling and picture: @enstijl
We hadden eerst een zwarte bank (model Keys van Home Stock) en dat tegen een muur aan met een vrij zwarte print van Kate Moss. Nu ik het zo terug zie op foto…. Wil ik het eigenlijk weer terug. Haha. Maar nu is het ook wel fijn licht hoor!

Ook blijf ik een zwarte keuken mooi vinden. Niet bij ons in dit huis, hier vind ik wit echt mooier, maar toch! Soms zie je van die toffe loft achtige ruimtes waar veel licht is, dan kan een zwarte keuken echt prachtig zijn!

Zwart servies daarentegen durf ik zeker wel aan en we hebben met kerst van het zwarte servies van de Aldi gegeten! 
Prachtig om mee te stylen ook: zwart servies!

bron: www.thepropdispensary.com

Of hoe cool is een zwarte trap?!

bron: vtwonen.nl

Prachtig beeld ook van www.anoukb.com:

Sfeer geeft het zeker weten! 
Maar aan dit soort donkere muren kan ik in ons huis niet gaan beginnen denk ik. 

Zwarte accessoires doen het wel altijd erg goed in een wit interieur.

Wat heeft jouw voorkeur voor thuis: zwart of wit?

Liefs, Sanne