Selecteer een pagina

Ik mocht weer in een aantal prachtige huizen binnenkijken afgelopen jaar. Grote huizen, kleine huizen. Huizen in Nederland en huizen in het buitenland. Heel inspirerend, stuk voor stuk. Dus hier zijn nog even alle binnenkijkers van 2023 op een rijtje:

Als eerste ging ik een hele hoog appartement fotograferen 🙂 In Amsterdam. Dit was de hoogste binnenkijker ooit 😉

Daarna was ik fijn in Haarlem, bij Annemarie. Daar fotografeerde ik haar huis, waar ze nu inmiddels niet meer wonen. Wellicht in het nieuwe huis ook een binnenkijker plannen?

Een hele mooi huis ging ik fotograferen in Zandvoort. De duinen waren magisch mooi. Krtistel is ook inmiddels verhuisd, naar Spanje nog wel. Ook daar kom ik graag een keertje langs om foto’s te maken hoor! 😉

Ik mocht naar Den Haag om dit appartement in een oud schoolgebouw te fotograferen. Zou cool!

Ook al zo mooi: dit mooie huis van Ylva en haar man, in Hoorn.

Ik blijf het altijd bijzonder vinden om uitgenodigd te worden in iemand’s huis. Een interieur zegt ook heel wat over de persoon die er woont.

In Zaandam bezocht ik het huis van Soesja, waar ze woont met haar zoontje.

Een heel bijzonder huis vond ik ook dit prachtige huis in Muiden. Echt hoge plafonds!

Ook was ik dit jaar samen met Mari drie nachtjes op Mallorca en daar kon ik ook niet laten om een binnenkijker te fotograferen 😉

Een binnenkijker in een waanzinnig vakantiehuis hoort er ook wel een beetje bij toch? Dan mogen deze plaatjes van the June (Benissa) niet ontbreken, vind ik.

Natuurlijk was er ook weer (zoals elk jaar….) een nieuwe binnenkijker te fotograferen bij niemand minder dan: mezelf. Een binnenkijker bij enstijl dus. Dit mooie huis staat nog te koop he, lieve mensen. Dus mocht je interesse hebben? Stuur me dan een mailtje en bekijk ook zeker even deze blogpost.

Nog zo’n mooi vakantiehuis, in de buurt van Arnhem:

En Kristel heeft nog een ander huis in Zandvoort, ook daar ging ik eventjes een kijkje nemen.

En daarna? Was ik weer in Zandvoort! Dit is pas echt wonen aan de kust!

Deze vond ik ook echt leuk: binnenkijken in Amersfoort.

De volgende binnenkijker heb ik eigenlijk een beetje stiekem gemaakt, bij mijn vriendin thuis, toen zij er zelf niet waren 🙂

En het is weer tijd voor een binnenkijker in een ander Spaans vakantiehuis: villa Sunday Moraira.

Dit is denk ik wel mijn favoriete binnenkijker van 2023: het mooie huis van Pep en Paola op Ibiza. Wat een plek….

Ook een mooie huis: dit kleurrijke huis in Amsterdam:

En nog een binnenkijker op Ibiza…. Wat een magisch mooie plek ook weer….

And last, but zeker not least: ging ik binnen kijken bij Marjolein in Heemskerk. Ook een prachtig huis en een goeie afsluiter voor 2023.

pictures: @enstijl

Ik hoop dat ik in het nieuwe jaar weer veel mooie huizen van binnen mag zien en mag fotograferen. Is toch ongeveer het leukste om te doen, namelijk. Leuk dat jullie mee keken! Tot volgend jaar! Liefs, Sanne