Selecteer een pagina

Ik heb er niet zo veel gedaan, in 2021: de binnenkijkers. Omdat we zelf natuurlijk veel aan het verbouwen waren, door corona en allerlei andere werkzaamheden heb ik er niet zo veel kunnen doen als ik had gewild. Maar toch zaten er wat mooie parels tussen hoor.

Dus een overzichtje van alle mooie huizen die ik in 2021 heb mogen fotograferen is wel leuk, toch?

Als eerste ging ik in Amsterdam binnen kijken bij Daantje. Daan heeft een locatie verhuur bureau en woont in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Een super plek natuurlijk! En ook echt een super huis:

Klik hier om de hele binnenkijker te zien.

Voor de tweede binnenkijker van 2021 was ik weer in Amsterdam. Daar keek ik binnen in het fijne familie huis van Elena.

Het is echt leuk om Elena op instagram te volgen. En om dit hele huis te bekijken. Dus klik hier om dat te zien!

Wat ook echt een topper was, was dit leuke huis in Westzaan. Een echt Zaans huis vol kleur en toffe vondsten.

En waar ik daarna naar toe ging?

Ja hoor, weer naar Amsterdam. Naar Nina, van Manana_manana. Daar gaan ze helaas mee stoppen (dus pak nu je kans en scoor prachtige items met een fijne korting!). Maar Nina’s huis is dus heel erg tof en daar mocht ik foto’s maken. Joepie! Klik hier voor deze binnenkijker.

Altijd fijn: zo’n mooi model voor je lens.

En toen mocht ik nog het waanzinnig toffe huis van Soof fotograferen. Ik had haar huis al eens voorbij zien komen bij Binnenste Buiten op tv en toen trok het ook al meteen mijn aandacht. En: het is in de buurt, dus ik wilde hier heel graag heen! Klik hier voor dit toffe huis.

En dit was ook zo leuk, ik kende Eef al via instagram en af en toe chatten. Ze was ook al een keertje bij mij in mijn atelier geweest en nu mocht ik ook haar mooie huis zien en daar foto’s maken. Klik hier! Een zwart huis van buiten en ook binnen veel zwarte accenten. Maar daardoor zeker niet minder gezellig!

Wieringerwaard…. Weet je wel….?! Nou, ik was er nog nooit geweest. Maar nu reed ik er met veel plezier heen, want ik ging fotograferen bij Chantal thuis. Dit huis in ibiza sfeer spreekt mij erg aan en dit was ook weer ontzettend gezellig! Klik hier voor alle plaatjes….

Patty en haar man wonen in Hillegom. Weer heel dichtbij dus. Een totaal ander huis weer, maar ook zo cool en leuk om te zien. Klik hier voor alle foto’s!

Ook ging ik in Noord-Holland het mooie huis aan de gracht van Nathalie en haar man en kids fotograferen. Meer zien? Klik dan hier joh….

And last, but not least plaatste ik weer een binnenkijker bij ons thuis online. In ons “nieuwe” huis, onze oude school die we helemaal verbouwd hebben tot een onwijs fijne plek. Ons huis dus…. Klik hier….

pictures: @enstijl

Zo leuk hoe je altijd weer nieuwe mensen ontmoet met deze binnenkijkers en meteen ook bij ze in hun huis mag kijken. Ik hoop dat ik voor 2022 weer een aantal prachtige huizen zo mag zien, door mijn lens. Want dat vind ik eigenlijk een van de leukste dingen om te doen….!

Op naar een prachtig, creatief en gezellig 2022!

Liefs, Sanne