Selecteer een pagina
Vandaag laat ik jullie binnen kijken bij @enstijl. Bij mij dus! Jullie hebben natuurlijk hier op mijn blog en op instagram al heel wat gezien, maar een totaalbeeld van ons huis (waar we nu bijna vijf maanden wonen) leek me wel leuk. Dus:

Wie: Sanne (31, interieurstylist en blogger, Mari (32, www.soundsright.nl) en Bo (4 jaar) (het kleine zusje van Bo is op komst en wordt verwacht in november 2017), met katten Moses en Snoet.
Waar: eensgezinswoning in Haarlem, van 105 vierkante meter.
Sinds: vijf maanden

Wij wonen nu bijna vijf maanden in deze eensgezinswoning in een gezellig buurtje in Haarlem. De keuken is in die vijf maanden al een keer van kleur veranderd, van zwart naar wit. Dit bevalt veel beter! Het is niet een hele lichte woonkamer, dus dit wit geeft wat meer ruimte en licht. We hebben, toen we hier kwamen wonen veel aangepast. Overal kwamen nieuwe vloeren in. In de woonkamer lag een vrij donkere laminaat vloer, die we er uit gehaald hebben. In de woonkamer ligt nu een prachtige echt houten vloer van Hollandsche Vloeren, genaamd: Heerenveen. Mooi de wat bredere eiken houten, lichte planken!
Daar zijn we erg blij mee. Beneden hebben we ook alles (ook het plafond) wit laten verven en dus een nieuwe keuken aangelegd (een Ikea keuken).

Boven op de eerste en tweede verdieping hebben we het witte laminaat van Ikea gelegd. We hebben veel muren wit geverfd en we hebben de badkamer helemaal aangepast. Toen we hier kwamen wist je niet wat je zag…. Ontzettend lelijk was de badkamer, met enorm lelijke jaren tachtig tegels en een blauw bad en een blauwe wasbak. We hebben de indeling hiervan veranderd en op de muren zit zwart beton cire.

We hebben inmiddels ook de kamer van Bo en de babykamer helemaal aangepakt en gezellig gemaakt. De kinderkamer van Bo heeft een jungle thema en op de babykamer vind je veel roze en flamingo’s. Heel wat anders dus: de bovenste verdieping met al dat kleur!

Onze tuin is klein (4 bij 4 meter) maar fijn en we kunnen er erg fijn zitten. Als in een soort patio. 

Al met al: een heerlijk huis dat wel totaal anders is dan ons vorige huis, maar ook steeds meer eigen begint te voelen.

Hoop dat jullie het leuk vonden een kijkje naar het geheel te krijgen.

All pictures and styling: @enstijl
Liefs, Sanne