Selecteer een pagina

Ik mocht een binnenkijker fotograferen, op Mallorca! Super grappig om een afspraak in Palma de Mallorca te maken met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken nog en die ik nog nooit had ontmoet om haar huis te fotograferen. Maar Anne-marie (53) was meteen super gastvrij en hartelijk, dus dat zat meteen goed! Ze woont met haar man Harry (58) in Palma (wat ook wel klein Barcelona genoemd wordt) in een heel mooi appartement. Ze wonen hier sinds twee jaar op deze plek hier, maar nog niet permanent (ook nog half in Nederland). Wat een goeie smaak heeft Anne-marie en wat een fijne sfeer! Ik zou hier zo kunnen wonen!

Altijd een mooie mix: Tamegroute en black pottery….

Het appartement heeft beneden een slaapkamer en ook boven aan de trap nog een slaapkamer met eigen badkamer.

Sinds ik deze foto’s maakte, denk ik nog vaak aan deze bank. Deze zou ook zo mooi staan in ons huis denk ik…. 😉

Het leven op Mallorca bevalt heel goed. Wandelen in de zon, de warmte. Heerlijk! Ook de lieve mensen en het heerlijke eten spelen mee ;).

Hier gaan ze voorlopig niet meer weg. Ook al is Anne-marie ook niet zo goed in stilzitten. Dus hee: je weet het nooit!

Het dichtbij gelegen appartement wat ze laatst kochten heb ik ook gefotografeerd. En wat denk je? Ook al zo mooi!

all pictures: @enstijl

Bedankt voor alle fijne tips op Mallorca en voor het showen van jullie buurt en de gastvrijheid! Mijn blogpost over onze Mallorca trip staat ook online. Die vind je hier (veel tips en plaatjes).

Liefs, Sanne