Selecteer een pagina

Ik zal eindelijk het adresje met jullie delen hoor! Er was zoveel vraag naar! We sliepen op onze Ibiza trip in dit waanzinnige appartement:

Stuur een een dm op de instagram pagina van Blessed als je hier ook wil verblijven en voor meer info!

Het appartement (Blessed Ibiza) heeft het mooiste uitzicht van Ibiza (vind ik dan), namelijk op de berg Es Vedra. Een magische berg en het uitzicht verveelt nooit.

De locatie is top. Overal waar je heen wil kan je ongeveer binnen twintig minuten naar toe rijden. Alleen het Noorden van Ibiza is ietsje verder, maar ook zeker geen vervelend ritje.

De living is gezellig en hier hebben wij vooral veel tijd gespendeerd. Het was nog te koud helaas om op het dakterras (echt cool!) te vertoeven namelijk. Dus keken de kids op de iPad een filmpje op de bank en dronken wij een wijntje aan tafel met dat mooie uitzicht. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Een keuken hebben op Ibiza is dus echt wel prettig. Uiteten kan namelijk best prijzig zijn…. Dus wij hebben eigenlijk elke avond zelf wat klaar gemaakt. Er is ook een oven, dus even snel een pizzaatje opwarmen kan ook! Leuk dat het servies en nog wat dingen van Zara home zijn. Er is echt nagedacht over de styling! Vind ik altijd fijn!

De kids slaapkamer is niet heel groot, maar is echt prima voor de kinderen, omdat je verder toch de hele dag op pad bent. Er staat een fijn stapelbed, wat Bo erg cool vond, want hij mocht boven slapen als oudste.

Ook heeft het appartement een twee persoons slaapkamer en een badkamer met toilet en douche. Alles is allemaal net gerenoveerd, dus fijn nieuw allemaal.

In de zomer of het voorjaar, als het ietsje warmer is dan in januari (toen wij er waren) kan je de hele dag op het dakterras spenderen. Lekker zonnen, boekje lezen en een verfrissende douche nemen als je dat wil. Er is namelijk een buitendouche!

Een fijn plekje wat ik eigenlijk niet te veel wil delen, want dan zit het natuurlijk constant vol. Maar het is te leuk om niet te delen! Dus kan ik het me goed voorstellen als je hier ook een keer wil verblijven!

all pictures: @enstijl

Ook komt er binnenkort nog zo’n soortgelijk prachtig appartement beschikbaar, daarvan zal ik jullie op de hoogte houden. Wij gaan heel binnenkort weer naar Ibiza, jaaaaa, naar deze villa en houd mijn instagram in de gaten…… Want dan zie je denk ik veel mooie plaatjes voorbij komen op instagram.

Altijd leuk, als je dan even noemt dat je via mij bij Blessed terecht bent gekomen.

Heeeeel veel plezier als je hier ook gaat verblijven en gaat genieten van dit fijne appartement op Ibiza.

Liefs, Sanne