Selecteer een pagina

En nog een binnenkijker op Ibiza! Het moet niet gekker worden! Dit keer mocht ik binnenkijken bij Tjeerd en Cornelie. Deze Nederlanders komen uit Leiden en hebben ook een huis op Ibiza. En wat voor huis….

Echt te cool dit! Met de infinity pool en de gastenkamers! Heel mooi!

Dit was afgelopen zomer….

We werden heel hartelijk ontvangen en kregen meteen heerlijke curry aangeboden. Was wel welkom, want we hadden nog niet geluncht en het was inmiddels al 18.00 uur. Zo gaat dat soms, op Ibiza…. Gezellig zitten praten, eten en fotograferen dus.

Cornelie en haar dochter Merel geven samen moeder-dochter retreats op deze magische plek, onder de naam: corazonretreat.com

Wat een waanzinnig idee!

Houd vooral hun site en instagram account in de gaten voor de volgende beschikbare data!

Het zwembad heeft uitzicht op de Salinas in de verte. Hoe tof?!

Moeder en dochter geven dus samen ook moeder-dochter retreats. En hier zitten ze samen aan tafel buiten, plannen te smeden hiervoor 😉 De november editie is net geweest en volgens mij is de volgende in april gepland?

In deze volledige buitenkeuken zitten ze vaak. Lange avonden met gezellig etentjes en een uitzicht waar je u tegen zegt.

In huis zijn de balken zwart en donker. Dit geeft het geheel een heel edgy gevoel.

In huis zijn verschillende heerlijke zitplekken. Zoals de serre. Die mooie bogen ramen….

Boven zijn de slaapkamers (van Tjeerd en Cornelie en een slaapkamer van Merel) en de badkamer.

Beneden bij het huis bevinden zich nog een aantal hele fijne gastenkamers. Ook daar is weer overal over nagedacht. Wat fijn om hier als gast te kunnen verblijven zeg!

pictures: @enstijl

Het huis is echt een plaatje. Wij gaan, als ENstudios nog een make-over geven aan een aantal ruimtes! Super leuk! Dat gaat vooral om de slaapkamers. En daar heb ik heel veel zin in!

Boek hier vooral een retreat, samen met je moeder. Het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten. En ook deze plek is er een om nooit meer te vergeten…. Dank voor jullie gastvrijheid! Tot snel!

Liefs, Sanne