Selecteer een pagina

Wat een waanzinnige plek joh…. Midden op Ibiza staat dit huis van Pep en Paola. Evelyn (Struik) en ik waren op Ibiza en we mochten binnenkijken in deze verbouwde finca. Dit huis heeft twee fijne slaapkamers en een badkamer waar ik nu nog van droom….

Echt een geweldige en hele rustgevende sfeer gaat er van het huis uit. Ik voelde me er meteen totaal op mijn gemak. Die keuken, die doorkijkjes…. Echt geweldig!

En ook echt hele leuke, coole en bijzondere mensen: Pep en Paola. Het past helemaal bij dit stel. Ze zijn designers en ook dat zie je echt terug in het interieur.

Hier wilde ik spontaan in plonsen. Een heerlijk, natuurlijk ogend zwembad of plunge pool of hoe je het wil noemen zorgt voor een verfrissende duik op warme dagen.

Deze bank in de keuken is zo inspirerend. Heerlijk zitten aan de eettafel, dat wil toch iedereen?!

Koken met dit uitzicht…. Niet verkeerd toch!? Zo heb je altijd de connectie met buiten.

Een mix van design, vintage en nieuw en gevonden schatten uit de natuur. Dat is wat je veel ziet in dit huis.

De tuin/het land om het huis heen heeft verschillende zitjes. En dit is wel een heel knus, fijn plekje!

Deze badkamer…. Ik droom er echt nog steeds van. Zo’n bad uit beton ontstaan, met die planten erbij. Het is een tropische oase. Het lijkt of je buiten aan het badderen bent ook. Waanzinnig!

De slaapkamer van Paola en Pep grenst aan die waanzinnige badkamer. Een heerlijk serene kamer.

De andere slaapkamer heeft ook een eigen badkamer, aangrenzend aan de kamer.

all pictures: @enstijl

Het was waanzinnig om dit huis te zien en te mogen fotograferen. Ik kon eigenlijk niet stoppen met likken. Een rustig toevluchtsoord midden op het bruisende eiland…. Echt te gek….

Liefs, Sanne