Selecteer een pagina

Ik ken Marielle van Slapen in het bos.

Haar super fijne airbnb midden in het bos in Apeldoorn, waar ze woont. Ik had daar en in haar huis al eens een binnenkijker gefotografeerd, maar nu woont ze, tijdelijk, in Amsterdam! Ze geeft hier readings en coaching sessies en dat is natuurlijk ideaal op zo’n fijne locatie. Wat een uitzicht zo vanaf de 22ste verdieping! Hier is het rustig, maar zit je toch midden in de bruisende stad. Je fietst zo even naar de Haarlemmerstraat voor de boodschappen en kan zo de stad in. In het weekend is ze in Apeldoorn. Haar b&b regelt ze dus nu even op afstand. En dat bevalt eigenlijk heel goed. Ze moest even echt los laten leren, maar dit geeft haar wel echt rust. 12,5 jaar lang was ze volop bezig met Slapen in het Bos. En een B&B runnen (die praktisch altijd vol zit) is een hele hoop werk.

Dit appartement in de Houthavens van Amsterdam is van een vriend en staat eigenlijk te koop. Zolang het niet verkocht is, mag Marielle er wonen.

Als ze hier nog langer kan blijven, gaat ze nog wat extra spulletjes meenemen van huis deze kant op en het steeds meer een beetje eigen maken. Maar omdat het nu voor tijdelijk is, heeft ze gewoon wat willekeurige dingen van huis meegenomen om het in te richten. Zo zou ze nog wel iets moois boven de bank aan de muur willen. Wellicht later?

Dit uitzicht verveelt nooit! En er is elke keer weer iets anders te zien. Vooral s’avonds is het ook zo mooi, met de kaarsen aan binnen en dan alle lichtjes buiten….! Heel bijzonder.

Je kijkt hier zo over het water op Amsterdam-Noord.

all pictures: @enstijl

Heerlijk, zo’n plek voor je zelf. Wat een luxe. En wat geweldig dat haar man Michel, waar ze al 34 jaar mee samen is, haar deze vrijheid geeft.

Marielle’s dochter is al uit huis en woont zelf ook in Amsterdam. Zij is vorige week de hele week gezellig komen logeren. En zo rommelt ze daar een beetje aan in Amsterdam om dan vaak op vrijdagmiddag weer naar Apeldoorn af te reizen, waar ze dan het weekend spendeert met man, hond en katten in het bos in Apeldoorn. Best of both worlds right?

Liefs, Sanne