Selecteer een pagina

Ja, wat een geweldig huis dit. Een villa in Zandvoort waar ik al vaak langs ben gereden en altijd denk: wat tof om daar te wonen. Uitzicht op de duinen, de herten, de zonsondergangen en op loopafstand van het strand. Ja, daar zou ik zeker ooit wel willen wonen. En nu staat het te koop! Niet helemaal ons budget…. Dus dat moet nog even wachten đŸ˜‰

Maar ik mocht wel binnenkijken. Hier wonen Kristel en haar gezin (Remco en zoon Nik van 8 en de hond Jacky) nu inmiddels 5 jaar.

Ze gaan het nu verkopen omdat ze graag naar het buitenland willen. Namelijk naar Spanje. Maar ze hebben hier altijd met heel veel plezier gewoond. Hiervoor woonden Kristel in Amsterdam en Remco woonde al in Zandvoort. Kristel had wel even haar twijfels over wonen in Zandvoort. Hier kenden ze eigenlijk niemand en was het wel leuk om nu in een dorp te gaan wonen? Het antwoord bleek: het is fantastisch om in Zandvoort te wonen. Kristel is hier ook gestart met Liefs uit Zandvoort en dat is echt een succes geworden!

Ze hebben het huis in 2017 gekocht en toen compleet getransformeerd. En geĂ¯soleerd. Van energielabel F is het naar A gegaan bijvoorbeeld. Ze wonen er sinds de zomer van 2018. Ze hebben veel laten doen, maar houden opzicht zelf ook van. klussen en hebben dus veel meegewerkt tijdens de bouw. Ook zijn ze actief betrokken geweest bij het ontwerp van het huis en de tuin. Het concept voor het huis is uitgewerkt door Springtij Architecten uit Zandvoort. Het interieur en de tuin hebben ze zelf gedaan.

De binnenkijker begon met dit prachtige beeld van de duinen, tegenover het huis van Kristel. Wat een waanzinnig uitzicht en heerlijk zo kunnen wandelen voor je deur.

Eigenlijk zijn alle plekken in en om het huis met uitzicht op de duinen favoriet bij Kristel. En dat begrijp ik goed….

Regelmatig verhuren ze hun huis voor fotoshoots en commercials. Helemaal te gek dan ook: deze plek!

Een buitendouche zorgt wat verkoeling in de zomer. Maar even naar zee wandelen kan natuurlijk ook!

De tuin is mooi glooiend. Heel cool. Zo heb je verschillende hoeken waar je kan zitten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5B5E1F72-AF57-4A2A-A0E8-0891281392D1-659x1024.jpeg
Deze foto maakte Kristel zelf met de zon op de late middag. Prachtig he?!

Als ze dit uitzicht zien vanaf de ouder slaapkamer vragen ze zich wel eventjes af waarom ze ook alweer dit huis gaan verkopen…. Het is echt waanzinnig. Wat een prachtig licht en uitzicht over de duinen. Vanaf hier loop je zo naar het strand. Maar je zit toch niet in de echte drukte in de zomer. Fenomenaal!

pictures: @enstijl

Bedankt lieve Kristel, dat ik mocht binnenkijken in jullie prachtige huis. Ik ga daar nog vaak een wandelingetje maken, in de duinen. Het is er magisch mooi…. Heel veel plezier en succes met jullie nieuwe avonturen!

Liefs, Sanne