Selecteer een pagina
Een heerlijk huis aan Zee, daar wonen Elske en haar man en hun vier kids (Valerie, Jeannique (21), Vincent (17) en Joëlla (11). Dochter Valerie en Jeannique zijn eigenlijk al uit huis, maar spenderen wel vaak nog het weekend bij pap en mam in Zandvoort. 
Deze heerlijke plek kwam vijf jaar geleden op hun pad. Elske droomde altijd al van een mooi wit huis dichtbij het strand.
Daarvoor woonden ze in Heemstede en daarvoor in Duitsland. Daardoor spreekt Elske vloeiend Duits. En dat is weer super handig voor de “cottage” die ze verhuurd naast hun huis. Hier komen veel Duitsers en mensen van overal vandaan eigenlijk om een weekend aan zee te spenderen.

Bij binnenkomst valt deze mooie spiegel al op, uit Marokko. Spullen uit dit land ga je nog veel terugzien in deze binnenkijker. Zowel Elske als Cees zijn dol op interieur en shoppen voor interieur. In Marrakech kan je dat natuurlijk naar hartenlust doen. Daar zijn ze dan ook al een aantal keer geweest samen en ze namen elke keer wel iets moois mee voor thuis.

De familie Paul, deze foto heb ik van Elkse doorgestuurd gekregen.

De Gervasoni bank is een van de favoriete items van Elske in huis. Het is een klassieker en ik blijf hem zelf ook prachtig vinden.

Het vaakst zitten ze in deze eethoek, in de woonkeuken.

Deze lamp is van Rock the Kasbah. Elske kocht ik hem in een conceptstore in Knokke. Hij is enorm duur, maar wel echt een blikvanger!

Boven bevinden zich de masterbedroom en twee kamers voor de dochters van Elske en Cees.
En ook een fijne badkamer, met een bad en een douche en goeie kiezeltjes op de vloer die goed passen bij de beachlook van dit huis aan het strand.

In de master bedroom is goed de Marrakech sfeer terug te zien waar Elske en Cees zo van houden.
De kast nam Elske van een vriendin over. 

Dit zijn de kamers van de kinderen. De zolder is het domein van de zoon van Elske.
Daar hoefde ik niet persé te fotograferen…. Haha. Daar was Elske het mee eens.

Ik fotografeerde ook The Cottage naast het huis die ze verhuren aan gasten. Het huisje was oorspronkelijk bedoeld voor de twee grote meiden, maar het liep als verhuur meteen hartstikke goed. Daarnaast vinden Elske en Cees het allebei erg leuk gasten te ontvangen.

all pictures: @enstijl

foto’s: Elske Paul
Klein, maar fijn. Dat is the Cottage. Elske nam veel van de accessoires mee van een reisje naar Marrakech, zoals het lampje boven het bed in the Cottage.

Over tien jaar ziet Elske hier zichzelf nog steeds wonen. “Hier vinden we rust en genieten we van het strandleven. We hebben lang in het buitenland gewoond en zijn best vaak verhuisd. Terug in Nederland vond ik de drukte en alles eromheen eerst heel gezellig, maar op een gegeven moment misten we de rust en verlangden naar meer ruimte om ons heen. Toen ik dit huis zag was ik op slag verliefd. Het was een spontane actie, maar zijn super blij dat we deze stap genomen hebben. Als je eenmaal aan zee woont, wil je niet meer weg”.
 De nieuwe uitdaging is de serre. Die wordt binnenkort aan het huis vast aangebouwd. “Een serre uit staal is wel een droom die nu werkelijkheid gaat worden. Natuurlijk droom ik ervan om daar straks met de hele familie aan tafel te zitten”.

Dromen zijn er genoeg en ze heeft altijd zin om weer een nieuw project aan te gaan. Maar dan wel hier, op hun mooie plekje zo dicht bij het Zandvoortse strand.

Kan me dat goed voorstellen….

In augustus gaan wij een nachtje slapen in the Cottage, dat te boeken is via deze link.

Misschien is de serre dan wel al af en kan ik die mooie nieuwe droom ook wel even van dichtbij bekijken!

Liefs, Sanne