Selecteer een pagina
Voor de binnenkijkers, kom je nog eens ergens! In dit geval in: Windesheim. Een klein dorpje vlakbij Zwolle. Het was eventjes rijden, maar dan heb je ook wat! Het huis van Adriana en Daan hebben ze tien jaar geleden zelf laten bouwen en ontworpen. Een redelijk nieuw huis dus, maar wel met jaren dertig feeling. Dus een mooie schouw en redelijk hoge plafonds beneden. Van begin tot het eind, inclusief de voorbereiding, heeft de verbouwing ongeveer 1,5 jaar geduurd. Gelukkig kan Daan (die hovenier is) heel veel dingen zelf doen en maken. Adriana heeft plannen in haar hoofd en vaak kan Daan ze dan uitvoeren.

Waar: in een nieuwbouwwoning in Windesheim
Wie: Adriana (36), Daan (38), Liene (7), Jula (5), Floris (4) en hondje: 
Sinds: tien jaar, 2007.

Adriana en Daan zijn vaak bezig met nieuwe projectjes. Hetgeen waar ze nu mee bezig zijn, is de badkamer. Er komt een houten kast met daarop betonnen wasbakken. Ook zouden ze heel graag openslaande deuren van de keuken naar de tuin willen hebben. Maar dat is een projectje voor de toekomst.

In de keuken zie je veel zwart, wit en hout. Ook verfde Adriana en Daan de tussendeuren mat zwart.

In de tuin maakte Adriana een romantisch hoekje.

Op de schouw zit verf van l’authentique, te koop bij de Oude Bank.

In de slaapkamer van Adriana en Daan hangt ook een romantisch sfeertje. De kaptafel had eerst een grotere spiegel, maar die is helaas gesneuveld toen er met een zwangere buik tegen gebotst werd. Gelukkig vond ze later deze spiegel die er ook goed op past!

Op de slaapkamer van zoontje Floris is een heel tof effect toegepast op de muur, waardoor het net lijkt alsof de verf er vanaf druipt. Adriana had dit bij een andere instagrammer gezien.

De houten robot werd gemaakt door de oom van Floris, grijs geverfd en de lampjes die de oogjes voorstellen doen het echt!

Op de knalgele kast liggen feestelijke pompons!

Op de overloop zijn OOK nog mooie hoekjes te vinden!

all pictures by: @enstijl

Zijn jullie ook geïnspireerd door deze mooie woning?

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid, Adriana!

Ik ben benieuwd waar de binnenkijkers mij de volgende keer gaan brengen! Kijken jullie dan weer mee?

Liefs, Sanne