Selecteer een pagina
Laatst was ik in Rotterdam, voor een binnenkijker in de ruime, fijne bovenwoning van Lenneke en haar gezin.

Wie wonen er?
Lenneke (nog net 39), Joey (38), Mette (6) en Lore (4).

Waar: een driedubbele bovenwoning in Kralingen, Rotterdam.
Sinds: sinds Lenneke zwanger was van Mette, nu 7 jaar geleden.

Het bovenhuis ligt tegenover een onwijs leuk eettentje. Dit is een bruisend stukje Rotterdam, wat toch een beetje voelt als een dorp opzich. Ideaal!

Toen ze hier kwamen wonen hebben ze veel zelf gedaan. Overal zat hard, groen linoleum, ook op de trappen. Dat hebben ze allemaal weggehaald en na veel schuren en verven hebben ze nu overal witte vloeren. Heel fijn! Verder hebben ze ook veel laten doen door een handige klusjesman.

De keuken heeft een verrijdbaar keukeneiland: leuk idee!

Gedroogde cactusbladeren aan de muur: het is weer eens wat anders! Wel heel tof!

Sinds 2008 is Lenneke bezig met sieraden. Ze had zilveren bedeltjes gekocht op een antiek marktje in Den Haag en zette daar toen zelfgemaakte kwastjes aan. Tijdens een event bij de Westergasfabriek in Amsterdam voor Fashion week heeft ze toen de eerste sieraden verkocht. Een vriendin van Lenneke verkocht de sieraden in de showroom van haar agentschap en zo is het balletje gaan rollen.
In 2013 bedacht ze Lennebelle Petites: moeder en kinder sieraden om te delen.
“Nu werk ik samen met een illustratrice voor de verpakking en soms voor het ontwerp van de sieraden werk ik ook samen. Inmiddels verkoop ik mijn sieraden online en via mooie winkels!”.

Ze kijkt uit naar mooie samenwerking met andere creatieve mensen. “Zoals laatst heb ik samengewerkt met vriendin Angel van Oh my Home. Zij maakt schitterende keramiek en ze heeft mooie sieraden schaaltjes gemaakt”.

Ook is het een droom om een limited edition echt gouden sieraden te maken en wil Lenneke zich meer richten op het buitenland. Mooie dromen! Dat komt vast helemaal goed!

Boven is de werkkamer van Lenneke, de badkamer en de master bedroom. 

Ook een heerlijke plek waar een goeie zen sfeer hangt…. Dit is dan ook de favoriete plek van Lenneke. Ze zit s’avonds vaker hier dan beneden op de bank.

De verdieping daarboven, daar vinden we de slaapkamer van de meisjes. Ze slapen samen op een kamer: super gezellig.

De katten lagen hier ook lekker te slapen, dus die staan ook volop op de foto….

Het enige wat ze hier in dit huis missen, is een tuin. Dus misschien wonen ze over tien jaar hier nog wel en hebben dan een huisje aan zee erbij? Of wonen ze in een huis met een tuin, wel in deze buurt. Deze buurt is namelijk te gek en bevalt zo goed: daar willen ze voorlopig echt nog niet weg!

pictures: @enstijl

Bedankt voor de gastvrijheid en: houd mijn instagram en de instagram van Lennebelle in de gaten richting de feestdagen…. Er komt een hele leuke actie aan!

Liefs, Sanne