Selecteer een pagina
Weer ging ik richting Veenendaal en omgeving. Ik ben natuurlijk al vaak daar geweest, omdat ons vakantie huisje daar was. Maar dit keer ging ik een binnenkijker fotograferen bij Bo van CBA Designs in Renswoude. Het blijft echt een prachtige omgeving!

Bo beheert het instagram account: cbadesigns en dit volg ik al een tijdje. Toen ik aan kwam en Bo zag, dacht ik: “huh, zij is jong. Woont ze hier alleen?!”. 
Blijkt dat Bo 18 is en gewoon nog lekker bij haar ouders thuis woont. Ze mag veel doen thuis qua styling en beheert dan ook het instagramaccount met foto’s van het huis, zoals ik zei. Had ik niet verwacht! Ze verandert het interieur thuis vaak, samen met haar moeder.

Bo doet een architectuur opleiding in Amsterdam (ze moet nog ongeveer 2 jaar) en is dan ook veel met interieur bezig. Dat heeft ze van haar moeder. Haar moeder houdt ook erg van interieur en ging altijd met Bo naar woonwinkels toe.
Moeders was helaas niet thuis, daar baalde ze wel van, maar ze moest werken. Ze werkt samen met judith van Huizedop (een groot instagram account) die haar dan ook aanmoedigde een instagramaccount aan te maken.

Wie: Gerda (49), Arend (50) en Bo (18) wonen met hond Max (9 jaar oud) in:
waar: Renswoude.
Sinds: 2000, dus al ongeveer 18 jaar.

Meest trots op: de luiken in de woonkamer. Die heeft vader zelf gemaakt!


De eetkamer is de favoriete plek van Bo. Ze houdt van koken en vindt het leuk om te eten met familie en vrienden. De eetkamer is dan de plek waar iedereen samen komt!

De slaapkamer van Bo is heerlijk licht. De slaapkamer van pap en mam was niet fotoklaar, helaas….

De pas verbouwde badkamer bevindt zich beneden.

Hond Max houdt de wacht….

all pictures: @enstijl
De grote droom van Bo is om later in een zelf ontworpen huis te wonen, met een inrichting die overeenkomt met het huis waar ze nu wonen. Een grote keuken en eetkamer staan dan hoog op de wensenlijst. En veel daglicht en een vrijstaand huis.

Dat gaat vast wel lukken met zo’n goed gevoel voor styling!

Leuk om te mogen binnenkijken!

Liefs, Sanne