Selecteer een pagina
Annemarie, eigenaresse van het mooie merk: AAI made with Love, woont in dit prachtige herenhuis samen met Henk-Jan en dochters Bo en Max-Marie.

Ik ben er de hele week (wat zeg ik? Nog steeds!) van onder de indruk geweest, van dit huis. Ik heb dat niet heel snel, maar dit is wel echt fantastisch zeg!

Wie wonen er?: Annemarie (40), Henk-Jan (48), Bo (9) en Max-Marie (2,5) en hond Beer.

Ze wonen hier sinds 4 jaar (waarvan ze 8 maanden verbouwd hebben). Het huis was onbewoonbaar, dus echt alles, maar dan ook alles moest aangepakt worden. Maar na 8 maanden verbouwen, heb je dan ook echt wel wat!

De entree is mooi en groots en hond Beer kwam me meteen tegemoet. Wel grappig: wij hadden zelfs vroeger ook een soortgelijke hond (een golden retriever) die Beer heette.

De keuken is mijn favoriete ruimte in dit huis. Met de prachtige pui kijk je zo de groene, enorme tuin in. Dat geeft wel echt een hele fijne sfeer.

 

Al het houtwerk is geverfd met: RAL 9004 signalschwarz, heel mooi mat!

Achter de eetkamer bevindt zich een kinder speelkamer. Met een wel hele toffe auto op accu, die Bo nu ook alleen maar wil na het zien van deze foto’s.

En dan: wat een geweldige tuin zeg! Overweldigend gewoon dit….

Deze pui…. Geen woorden heb ik er voor, zo mooi vind ik het.

In de tuin lopen zelfs gezellige kippen rond.

Ook nog plek voor deze toffe tent hoor, in de tuin!

En heel fijn dat de buren ook zulke mooie planten (de bananenplanten) in hun tuin hebben staan, zodat je die ook altijd een beetje ziet!


Het gedurfde kleurgebruik (veel donkere kleuren) valt meteen op. Overal is tot in de puntjes over nagedacht. De schakelaars zijn allemaal van zwart bakeliet en de afwerking overal in huis is super goed.

Zelfs de waskamer boven is mooi en goed uitgewerkt. Zo ziet onze waskamer er niet uit hoor!


Zo’n geweldige cotton throw als je hier op de foto ziet (de okergele) kan je nu winnen bij mij!

Dochtertje Max-Marie heeft een geweldige kamer, met heel mooi dieren behang. Het hemeltje bij het bedje, die heeft Jip ook op haar kamer, die blijft mooi.


Op de tweede verdieping bevindt zich de kamer van dochter Bo en een logeerkamer. Ook is daar nog een extra badkamer te vinden.
In deze logeerkamer is ook weer overal over nagedacht: daar wil ik wel eens een nachtje logeren hoor!

Dochter Bo heeft een toffe kamer met veel kleur, een groot bed en een fijne chill-plek.

En dan badkamer nummer twee, dus ook op de tweede verdieping:

all pictures: @enstijl
Dit huis zit sinds ik er ben geweest in mijn hoofd.
Mijn grote droom, voor ooit! Blijven dromen, toch?

Dat is altijd een goed doel….

Liefs, Sanne