Selecteer een pagina

Ik ken Joleen nog van de basisschool. Daar waren we vriendinnetjes en hebben we een keertje met het partijtje van Joleen in het hotel van haar vader en oom geslapen. In Zandvoort.

Inmiddels hebben Joleen en haar man Sebastiaan het hotel (hotel Boulevard 5) overgenomen (in 2017) en hebben ze onlangs een enorme verbouwing hier afgerond. En wat is het prachtig geworden!! Een hotel aan de boulevard van Zandvoort. Een topper dan top locatie dus. Ook wel erg fijn als je daar zou kunnen wonen. Dat dachten Joleen en Sebastiaan dus ook. Zij wonen nu in dit huis, naast het hotel met hun zoontje sinds 2022. Het huis ic compleet nieuw gebouwd, aan de zaak vast.

Een prachtig, licht huis met het mooiste uitzicht: de zee en het strand. Wat een ideale locatie zeg! Hun zoontje spendeert heel veel tijd op het strand. Het is letterlijk waar hij opgroeit. Te gek toch?

Het huis is niet enorm groot, maar het is natuurlijk in veel opzichten ideaal om bij je eigen zaak te wonen. Soms ook niet, want je bent ook wel altijd een soort van aanwezig. Maar voor nu, werkt het goed.

En je hebt het constant “op vakantie zijn” gevoel hier helemaal. Dus ik kan me ook voorstellen dat je dan meteen vakantie hebt na een dag hard werken.

Ze hadden geen tijd om zelf veel te klussen, ook was de klus echt te groot. Aannemer RZ&ND Bouw (bouwt ook voor Martin Garrix bijvoorbeeld) heeft de klus geklaard.

Dit terras met uitzicht op zee is de favoriete plek van Joleen. En dat hoef ik niet uit te leggen, toch?

De slaapkamers hebben een hoge nok. Daardoor zou er nog een soort vide gecreëerd kunnen worden in de kinderkamer (voor als de kleine wat ouder is).

Dit lijkt me echt lekker wakker worden zeg….!

pictures: @enstijl

Over tien jaar? Dan wonen ze hier waarschijnlijk nog. Maar misschien ook wel gedeeltelijk ergens anders. Sebastiaan is echt opgegroeid als diplomaten kind en elke vier jaar verhuisde hij over de hele wereld. Dat gaat dus soms toch kriebelen. Dus wie weet?! Ze zouden nog wel graag een mooie tuin aanleggen achter het huis. daar is nog plek voor. Dus misschien gaan ze daar een fijne groene oase creëren met fijne plekjes om samen te genieten.

Geniet van jullie heerlijke plek aan zee! Dank je wel voor de gastvrijheid!
Liefs, Sanne