Selecteer een pagina
Ik ging naar Heemskerk om het toffe huis van Alexandra Van Rennes te fotograferen. 

Ik was echt zo blij verrast! Aan de buitenkant een nieuwbouwhuis, maar van binnen zeker niet standaard en vol verrassingen.
Echt heel cool vind ik dat Alexandra zoveel durft! Veel zwart en donkere kleuren…. 

Wie wonen er?
Alexandra (49), Dennis (51), Matthijs (23), Lotte (20) en Mees (12). Ook lopen er nog drie gezellige hondjes rond in huis.


Ze wonen hier nu al vijftien jaar en nog steeds bevalt het erg goed. 

Ze wilde eigenlijk helemaal niet in een nieuwbouwhuis wonen. Maar zo’n nieuw huis is toch wel erg ideaal, zeker toen met kleine kinderen.

Buiten bevindt zich nog een hele “buitenkamer”: een overkapping waar ze vaak zitten en die is eigenlijk is ingericht als een soort extra woonkamer.

Wat een heerlijke tuin met verschillende zit plekken!

Op de eerste verdieping vind je de master bedroom, twee kinderkamers en de badkamer. Helemaal boven is het domein van zoon: . Die heb ik niet op de gevoelige plaat weten vast te leggen helaas.

De slaapkamer van Alexandra en Dennis:

De slaapkamer van het stel is bijvoorbeeld helemaal zwart geverfd. Wij hadden dat twee huizen geleden natuurlijk ook, dus ik weet hoe cool een zwarte slaapkamer kan zijn. Maar je moet het maar durven!

Inmiddels is dochter Lotte ook een keer mee geweest naar Marrakech en dat zie je ook weer terug op haar kamer.

Zoon Mees heeft echt een stoere jongenskamer.

Werkelijk overal in huis zie je de sfeer van Marrakech terug komen.
pictures: @enstijl
Marrakech is dan ook favoriet bij Alexandra. Ze is er nu een aantal keer geweest en het blijft haar verwonderen. In haar webshop zie je dan ook veel spulletjes uit Marrakech terug.

Waar ze zichzelf over tien jaar ziet wonen? Ze hebben een pand in Haarlem wat ze momenteel verhuren. Als de fietsenwinkel (die er nu huurt) eruit zou gaan en de mensen daarboven ook, dan zou Alexandra heeeeel graag naar Haarlem willen, op de bovenwoning wonen en een winkel daar beneden openen. Dat is echt een droom! Maar wel iets voor als de kinderen nog wat groter zijn. Altijd blijven dromen, toch?!
Liefs, Sanne