Selecteer een pagina
Ik mocht weer eens in Haarlem binnenkijken. En wel bij een oud collega van mij: bij Jill en haar gezin die in ook in Haarlem-Noord wonen. Dichtbij ons oude huis (de garage) dus!

Wie wonen er?
Jill (28), Boudewijn (30), Madu en Midas.
Ze wonen hier sinds mei 2016 en het was echt best wel anders toen ze het kochten. Een huis waar geklust moest worden. Nou wordt er nog steeds geklust (een oud huis is nooit af) en hebben ze sinds kort een zoontje waar ook weer een kamertje voor gemaakt moest worden.

Ze hebben onlangs nog veel geverfd. Zoals de hal. Jill heeft laatst in de avonden de muren en het plafond India Yellow (van Farrow and Ball) geel geverfd.

En uiteraard werd de wc ook even geverfd in de kleur Picture Gallery Red van Farrow and Ball.

Deze prachtige lamp komt binnenkort ook in de webshop van Jill.

De mix van vintage, antiek en nieuw maakt het interieur zo spannend en anders dan bij anderen. 

Het kamertje van Midas was eerst de kamer van dochtertje Madu. Het behang is hetzelfde gebleven. Toch is het zo ook een hele stoere, lieve jongenskamer.

De kamer van Madu is geverfd met de kleur Dead Salmon van Farrow and Ball. De prints die ingelijst zijn vond Jill bij: Hotel Magique.

Madu is gek op ratten. Dus dit rattenknuffeltje houdt de wacht bij het bedje.

pictures: @enstijl styling: Jill Lefeber
Ze wonen hier met veel plezier. Het is een warm huis met een heerlijke sfeer. Jill heeft er gevoel voor, dat merk je meteen. 
Ze opent vandaag haar webshop met antieke meubels, accessoires en sieradenHiervoor rijdt ze, vaak samen met Boudewijn, naar bijvoorbeeld Frankrijk om mooie dingen in te kopen.

Houd dat zeker in de gaten (ook op instagram).
Want: this girl has got style.

Bedankt voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne