Selecteer een pagina

 Wat een prachtig statig huis! Hier wonen Kätrin (45) met haar man Werner (41) en hun twee kindjes: Liv (bijna 4) en Otto (10 maanden). Kätrin is mode ontwerpster en werkt momenteel voor Denham the Jeanmaker. Ze wonen hier sinds november 2019. Toen zag het er allemaal al zo prachtig uit. Het was helemaal gerenoveerd en ze konden er zo in.

Hiervoor woonden ze in Amsterdam-West. En daarvoor hebben ze een tijd in Hamburg gewoond. Voor haar werk bij G-star toen zijn ze van Duitsland naar Amsterdam verhuisd. En nu hebben ze dus de overstap naar Haarlem gemaakt….

Ze vond het spannend, maar het bevalt erg goed!

Het interieur is een verzameling van vondsten van vlooienmarkten, kringloopwinkels. Er zat een geweldige kringloopwinkel in Amsterdam, heel dichtbij hun oude huis (Ari?) en daar komen veel stukken vandaan. Deze vondsten combineren goed met design stukken zoals de wishbone chairs aan de eettafel en de bank van Fest. De Pastoe kast hebben ze op marktplaats gevonden. Daar struint Kätrin ook regelmatig even rond. Voor accessoires zijn Dille & Kamille en H&M Home favoriet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. 


Zoontje Otto heeft het prachtige behang van Creative Amsterdam op de muur.

Dochter Liv heeft een fijne grote kamer met een heel leuk hemeltje boven het bed.

De slaapkamer van Kätrin en Werner is heerlijk licht en heeft uitzicht op de stadstuin.
Op de tweede verdieping vinden we nog een fijne werkkamer, nog een badkamer (voor gasten) en een logeerkamer.
all pictures: @enstijl
Dit is wel echt hun droomhuis. Dus ze hopen hier over tien jaar nog steeds heel fijn te wonen. Genietend van Haarlem en zo dicht bij het strand wonen. 

Ik geef ze geen ongelijk!

Bedankt voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne