Selecteer een pagina

Ja, hier wonen vrienden van ons. En het komt te koop! Dus wilde ik jullie deze mini binnenkijker niet onthouden. Met de funda link erbij natuurlijk. Wel zo handig.

Hier wonen Charlie en Wouter, met zoontje Bruce. Charlie woonde hier eerst alleen en heeft een geweldige smaak (en een creatief brein @thatsdotness en toen ze samen waren kwam Wouter bij haar wonen. Er kwam later nog een man bij: zoontje Bruce (bijna 1). Ze wonen hier met veel plezier, maar hun verbouwdroomhuis kwam voorbij en ze hebben die kans gepakt. Dat betekent dus wel dat dit prachtige, ruime dubbele bovenhuis in een toffe buurt in Haarlem dus te koop staat nu.

pictures: @enstijl

Via deze link kom je op de funda advertentie, waar je alle info kan terug vinden. En trouwens nog veel meer mooie foto’s (van fotograaf Robert Dodd voor Mooijekind Vleut) kan bekijken.

Dit huis is dichtbij het centrum en naast het park. Dus ideaal gelegen. Je loopt zo de stad in of zo het park in. En je bent ook zo op weg naar Amsterdam op de weg achter de straat waar dit huis zich bevindt.

De ruime woonkamer ensuite heeft een balkon, met zon. En er is (zeker in tijden van corona en veel thuiswerken) een kantoortje op de eerste verdieping. De tweede verdieping heeft een enorme badkamer, met douche en bad en toilet (heel recentelijk helemaal opgeknapt) en drie ruime slaapkamers. De details zijn om door een ringetje te halen. Een huis met een stijl om verliefd op te worden. Doet me altijd denken aan ons dubbele bovenhuis waar we woonden zo’n zes jaar geleden. (zie deze home tour die Interiorjunkie maakte toen).

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar dit pracht huis? Maak dan snel een afspraak om te bezichtigen. Veel geluk in jullie nieuwe huis, Charlie, Wouter en Bruce!

Liefs, Sanne