Selecteer een pagina
Wat een geweldig vakantiehuis is dit! Niet zomaar een huisje. Maar echt een luxe plek waar je fijn met het hele gezin kan verblijven. Het huis is gelegen in Noordwijk. Ideaal: dicht bij het strand, de duinen en de bossen. Voor een vakantie in Nederland heb je dan, wat mij betreft, alle ingrediënten bij de hand. Dat is ook waarom ik meteen een weekend geboekt heb in dit toffe huis.

Een binnenkijker waard is dit vakantiehuis. Dus ging ik foto’s maken.
Helaas was het geen lekker weer de dag van de fotografie. Maar alsnog: zo krijgen jullie wel al een beeld bij deze plek….

Saskia en haar man Aad kochten dit mooie plekje zo’n twee jaar geleden. Toen stond er een heel oud huisje op dit stukje grond op het vakantie park. Dat wilden ze graag helemaal opnieuw bouwen. Met de hulp van Wanda van Dag & Nacht interieurontwerp is het een super mooi vakantie huis geworden. Voor het gezin (bestaande uit Saskia en haar man Aad en hun twee kinderen Carezza van 8 en Yves van 16) en voor andere mensen om van te genieten. Je kunt dit huis dus ook huren. En dat zou ik zeker aanraden!

Wanda van Dag & Nacht interieurontwerp heeft ze dus geholpen bij de indeling en het ontwerp van het huis. Dat is toch echt wel een vak apart. Wanda heeft drie slaapkamers weten te creëren en erg goed gebruikt gemaakt van de ruimte.

Als het lekker weer is zit je hier heerlijk te eten op de veranda.

Het huis heeft een fijne keuken, zodat je niet elke avond uit eten hoeft. Wat opzich geen straf is, want in Noordwijk heb je hartstikke toffe strandtenten, zoals de Branding en Witsand en Tulum. De Branding wordt in de winter de WinterLodge en is een gezellige plek met heerlijk eten.

Maar koken kan dus ook!

 Er zijn maar liefst drie slaapkamers. Twee kamers met een tweepersoonsbed en een kinderkamer, met een stapelbed. Zo heeft iedereen fijn een eigen plekje.

De badkamer is prachtig en lekker licht, zonder te “clean” te zijn. Dat komt vooral door de imperfectie van de handgemaakte tegeltjes op de muur. Erg mooi!

In de woonkamer is een lekkere haard. Hier kan je in de winter ook heerlijk vertoeven. Het mountainbike parcour ligt dichtbij en je kunt uiteraard lekker wandelen overal in de buurt. Eigenaresse Saskia heeft allerlei tips voor je als je hier komt overnachten.

Als het wat beter weer is buiten kan je heerlijk in de tuin zitten. En dit raam hierboven? Dat kan dus helemaal open! Waardoor je buiten naar binnen haalt. Zo zat Saskia vorig jaar in maart al met haar dochtertje samen op dit heerlijke plekje van een kopje koffie te genieten van een voorzichtig voorjaarszonnetje.

pictures: @enstijl
Wij gaan in maart, dus ik hoop op een beetje beter weer dan het vandaag was en anders weet ik ook wel waar ik het hele weekend zit: bij dat gezellige haardje, luisterend naar muziek. Wellicht wel met een tijdschrift of een boek? Of moet ik nu niet overdrijven? Ik zie het met zo’n vakantiehuis in ieder geval wel helemaal voor me….
Liefs, Sanne