Selecteer een pagina

Ik ken Sanne (een naamgenoot, I know) van het schoolplein. Haar kids zitten op dezelfde school als onze kinderen. We volgen elkaar al een tijd via instagram (volg sanne op: instagram) en hun huis heeft laatst in de vtwonen gestaan. Daar wilde ik ook eigenlijk wel heel graag een binnenkijker maken….! Dus ik ben dat wezen doen. Helaas was het een beetje een grijze dag, maar goed, dat mocht de pret niet drukken.

Sanne (42) woont hier sinds juli 2020 met haar man Geert (42) en twee dochters Lova Lis (6) en Nève Noé (4). Sinds kort woont ook kitten Dapper bij het gezin. Geert is creative production director (Jansen agency) en Sanne is interieur ontwerper en ze ontwerpt voor zowel particulieren als zakelijk.

Zelf hebben ze veel gedaan. Want alles moest gebeuren…. Er was toen net een lockdown en Sanne reed elke ochtend vroeg naar het huis om te klussen en elke avond weer. Sanne heeft de hele verbouwing geleidt. Ze hebben zelf dingen gedaan zoals al het schilderwerk en het maken van maatwerk kasten. Geert heeft het kinder speelkasteel (zie je later) zelf gemaakt! En zo ook de kast rondom de ensuite deuren in de woonkamer. “Ik ben zo trots op Geert omdat hij dit zelf gebouwd heeft”

Het vervelendste klusje was met stip op 1 het kaal schrapen van de trap. Dat was echt veel werk. “Het leukste vond ik alles bedenken en ontwerpen! Ik had eerst een 3D tekening gemaakt en als ik deze nu bekijk is het eigenlijk echt precies zo geworden als we voor ogen hadden”, zegt Sanne.

Ze geeft zelf ook interieur advies, dus hier ligt ook haar passie. Ze krijgt er energie van. Ze snapt me dan ook wel, met al mijn verhuizingen en verbouwingen 😉

Sanne vindt de keuken wel de fijnste plek in huis. Het zijn vrolijke en speelse plekken. Toen ik vroeg waar Sanne nog voor spaart, zei ze: “ik spaar niet, maar ik geef wel uit als ik het kan. Ik wil nog heel graag de HAY poef met strepen. Maar ook zou ik wel een glazen pui willen in de keuken.”

Samsung the Frame (de tv….) hangt tussen andere prachtige kunstwerken aan de muur. Zo is het een mooie art wall geworden.

Nu tijdens het vele thuis werken, worden hier heel wat uurtjes gespendeerd, door zoals Sanne als Geert.

Op de tweede verdieping bevinden zich de twee kinderkamers en een ruime overloop (waar ook ruimte is om te spelen).

Zo’n prikbord van kurk om het hoekje is natuurlijk ideaal voor alle zelfgemaakte tekeningen, die niet perse allemaal in het zicht te hoeven hangen….. 🙂

De kamer van dochter Nève:

De jongste, Nève, kan via haar klim en klauter kasteel/bed naar de kamer van haar zus klimmen. Zo gaat ze dan ook elke avond even gedag zeggen voor ze gaan slapen. Super leuk idee om die kamers zo met elkaar te verbinden.

De kamer van Lova:

pictures: @enstijl

Waar zie je jezelf over tien jaar wonen? Sanne: “Oei, over tien jaar…. Ik zou NU het liefst nog ietsje meer de stad uit willen. Ik ben opgegroeid op een boerderij en altijd heb ik kunnen ravotten in de tuin. Dit wens ik ook mijn dochters toe. Maar over tien jaar zijn ze bijna 15 en 17 en dan zou ik juist wel weer in of bij de stad willen wonen”. En als ultieme tip gaf Sanne nog: “wees dankbaar voor wat je nu hebt. Ik houd van dromen, maar probeer ook vaak te beneden eat ik nu al allemaal heb en hoe rijk mijn leven is. Anders verlies je jezelf in wat je niet hebt en wat anderen wel lijken te hebben.” Daar onder stond in het appje: “Of bedoel je een interieur tip?”. Nou, ik vind deze tip super waardevol, dus ik keur hem meer dan goed.

Wellicht komt die boerderij of dat huis iets meer buiten de stad nog voorbij en kan ik daar over een tijdje weer een binnenkijker maken! Tot die tijd zie ik Sanne gewoon weer gezellig op het schoolplein en kunnen jullie hopelijk inspiratie uit deze plaatjes halen.

Liefs, Sanne