Selecteer een pagina

Ik ging binnenkijken bij een prachtig huis aan de gracht in Noord-Holland. Hier wonen Nathalie en Mike met hun twee puber zonen met veel plezier.

De favoriete plek van Nathalie is de voorkamer. Hier heb je mooi uitzicht op de gracht en staat de heerlijke bank. In de zomer zie je hier de bootjes voorbij varen en is er altijd wat te zien.

Het kussen met palm op de bank is van suite paradise.

In de winter is het ook erg fijn in het midden rondom de open haard.

Het dressoir heeft Nathalie gewonnen via instagram en is de perfecte plek om mooie dingen op tentoon te stellen.
Deze super leuke tafeltjes maakt Nathalie zelf! En ook dit grote paneel/kunst voorwerp maakte ze zelf van behang. Kandelaars van klei en bijvoorbeeld kerstversiering van klei zijn ook aan haar besteed.

Naast veel dingen zelf maken, heeft Nathalie nog wel wat favoriete adresjes zoals: Van Dijk en Ko (in Amsterdam-Noord), Loods5, Combitex, Home Stock, La nena (voor inspiratie) en als plantenliefhebber is ze ook gek op de Wildernis in Amsterdam. Ook de kringloopwinkel is favoriet.

Deze kast hebben ze op maat laten maken bij Combitex. Echt een goede zet! Hij lijkt helemaal bij de keuken te horen en het roze glas in lood glas komt ook weer terug in de rest van het huis.

De keuken hebben ze voor een groot deel zo gelaten zoals ie was. Wel de bovenkastjes weg gehaald en een ander blad erop. En uiteraard de kastjes geverfd. Dat geeft altijd meteen een hele andere look aan je keuken.

Boven bevindt zich de werkkamer, de slaapkamers van de zonen van Nathalie en Mike, de badkamer en helemaal boven de slaapkamer van Mike en Nathalie zelf.

De fijne slaapkamer van Mike en Natalie bevindt zich op de zolder.

De balken op zolder waren eerst wit, dus ze hebben samen dagen lang lopen schuren hier. Wat een werk!

Dit is vanaf ons eerste huurhuis in de binnenstad (we waren toen begin 20 en studenten….) ons droomhuis geweest. Dus over tien jaar zie ik ons hier nog wonen. Misschien met iets kleins in het buitenland erbij, waar de zon altijd schijnt ;)”.

Nou, dat vind ik een prachtig streven! Bedankt voor de gastvrijheid! Volg Nathalie op instagram: https://www.instagram.com/interior.canalhouse/

Liefs, Sanne