Selecteer een pagina

Ik volgde Marjolein al een tijdje (op instagram) en toen ik zag dat ze ging verhuizen naar een waanzinnige loft in Haarlem, wilde ik daar natuurlijk maar al te graag binnenkijken. En zo geschiedde…. 😉

Marjolein (58) woont hier met haar vriend Mark (55).

Soms komt er nog 1 van de kids logeren, maar ze zijn wel al het huis uit. Dus vaak hebben ze het rijk alleen hier op de vijfde verdieping.

Deze loft hebben ze zo mooi ingericht. Marjolein heeft de plannen gemaakt samen met een interieurstylist. En het is echt geworden zoals ze het in haar hoofd had.

Ze hebben alles laten doen, al hebben ze zelf wel wat muren geschilderd. De favoriete plek in huis is de keuken, zegt Marjolein. “Heerlijk koken hier met vrienden en dan hangen aan het keukeneiland”.

“Ik ben trots op hoe het hier geworden is. Het is zo’n mooi geheel geworden, met een fijne keuken waar wij dus heerlijk met vrienden kunnen koken en borrelen”.

Marjolein verhuurt de loft ook als fotoshoot locatie. Wil je weten hoe? Stuur haar dan even een berichtje via instagram!

Ook wellicht eens grappig te zien hoe ik dat, dat fotograferen 🙂 Marjolein maakte een foto van mij.

Op de vloer microcement.

De keuken werd afgewerkt met Marokkaanse tegeltjes. Echt te gek, zeker bij het ronde stuk, aan de zijkanten.

Mark houdt van drummen en drumt in een band. Ook daar is dus plek voor gemaakt. Deze kamer wordt ook wel eens gebruikt als extra slaapkamer, want in de inbouwkasten zit een uitklapbaar bed!

Alle kasten (de hele keuken dus) is op maat gemaakt. Heel mooi gedaan!

“We sparen nog voor een mooi kunstwerk aan de muur. Niet teveel, maar 1 mooie eyecatcher. Misschien een werk van Art in Return? Ook op de wensenlijst staat een fauteuil van Soriana van Cassina”.

De slaapkamer wordt door enorme stalen deuren gescheiden van de rest van de ruimte. Zo heb je een heel open gevoel. Een gevoel van ruimte. Echt dat loft gevoel wat ik zo geweldig vind.

Haar inspiratie haalt ze vooral uit reizen en van instagram en Pinterest.

De badkamer heeft een heerlijk ligbad en een inloopdouche. En er is goed nagedacht over sfeervol licht en nisjes overal. Een hele intieme ruimte in de grote loft.

Toen ik vroeg waar ze zichzelf over tien jaar ziet wonen, zei ze: “Ik denk nog hier en dat zou helemaal prima zijn. Of misschien toch ergens in een mooi huisje in de Vijfhoek (een buurtje in het centrum van Haarlem)”

“Een ultieme woondroom heb ik niet. Ik vind onze loft echt super, maar mogelijk zou ik het bij een volgende keer weer helemaal anders doen”.

Ik vind het prachtig geworden, jullie loft. Echt heel inspirerend.

Bedankt voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne