Selecteer een pagina
Ik ontmoette styliste Nicole (http://www.thesecretsouk.com/ongeveer een jaar geleden. 
Via via kwam ik op haar facebook profiel en zag ik dat ze een sale hield thuis in haar huis omdat ze ging emigreren naar Marrakech. Wat een spullen: echt te gek! Dus ik ben er meteen twee keer langs geweest. Veel dingen nam ik van haar over, waaronder de riad deuren die we thuis hebben en de smeg koelkast en nog wat kleine dingetjes. Vanaf toen ben ik haar gaan volgen en hebben we contact gehouden. Ze heeft een prachtige riad in Marrakech die ze verhuurt en de mooiste foto’s komen voorbij op instagram. Als ik naar Marrakech zou gaan, zou ik hierheen willen. Hier wilde ik dan slapen…. Dat kon niet, want het was volledig volgeboekt (kan ook bijna niet anders!), maar ik mocht wel op een moment eventjes langs komen, voor de nieuwe mensen in de riad kwamen, zodat ik foto’s kon maken van deze prachtige plek. Achter een kleine deur in een klein steegje ligt deze oase van rust, prachtige spullen en een “stylist heaven”. Ik heb heeeeeel veel foto’s kunnen maken en die wil ik bij deze toch graag met jullie delen. Een binnenkijker dus, in een van de meest bijzondere riads in Marrakech.

De trap is helemaal bewerkt met tadelakt. Dat zou ik thuis ook wel willen.

Dit is een inspiratieplaatje voor onze nieuwe badkamer geworden.

Waar haal je deze tegeltjes?!

all pictures: @enstijl
styling: Nicole (Secret Souk)

Wil je dus ook logeren in deze riad, boek er dan een paar nachtjes als je naar Marrakech gaat. Het is absoluut de moeite waard. Je gaat dan met zoveel energie en inspiratie weer naar huis, dat is het zeker waard!

Liefs, Sanne