Selecteer een pagina
Ik mocht binnen kijken in het mooie huis van Rebecca en haar gezin in Amsterdam-Oost. Rebecca (36) woont hier met haar vriend Bo The (40 jaar, leuke naam), dochter Yuki (3) en zoontje Ravi (1) en ze is behoorlijk zwanger momenteel van baby nummer drie. Het huis is ruim en heeft een tuin (een grote tuin), wat natuurlijk uniek is in Amsterdam. Een ware parel aan het park!

Ze wonen hier nu ongeveer 6 jaar. Ze kijken wel regelmatig op funda, maar er is eigenlijk nog nooit iets langs gekomen wat echt de moeite was. Natuurlijk kan je in andere delen van Nederland een enorm huis krijgen voor de Amsterdamse prijzen. Maar Amsterdam is gewoon dé stad voor Bo en Rebecca. Om te werken en te wonen.

“Er zijn zoveel speeltuinen, parken, kinderboerderijen, kids cafe’s, zwembaden, pierebaden en natuurlijk is Artis op loopafstand van ons huis. Dat is toch ideaal? Ik denk dat als we de stad uit zouden gaan ik me opgesloten zou voelen. Als je dan telkens met dezelfde moeders in dezelfde speeltuin zit, bij dezelfde supermarkt boodschappen doet, bij dezelfde slager je vlees haal…. Nee, voor mij niks boven de stad!”


Het liefst heeft Rebecca overal brick walls en dat had het huis dan ook in eerste instantie. Een paar muren moesten weer “gewoon”, maar ze heeft nog steeds 1 muur zo weten te behouden.

Het fijnste aan dit huis vindt ze best lastig te zeggen. Er is zoveel fijn eigenlijk. De ligging en de tuin zijn toch wel favoriet. Ze wonen letterlijk tegenover het park en hebben een grote tuin van 120 vierkante meter op het zuiden! “Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien kunnen we direct naar buiten en zomers hebben we altijd heel veel feesttjes en bbq’s, love it!”


Op de eerste verdieping vinden we de slaapkamers. De slaapkamer van zoontje Ravi is stoer en heeft natuurlijk erg opvallend, tof behang (van CreativeLab Amsterdam). Het behang was echt zo iets wat Rebecca MOEST hebben. Een goeie vondst, want het maakt een enorm statement, ook in een kinderkamer.

De master bedroom heeft uitzicht op de tuin en een enorme walk in closet. De droom van iedere vrouw toch?! Dat zegt iedereen tenminste altijd. Ik heb daar overigens nog nooit van gedroomd.
Maar dat is een ander verhaal. Als je zoveel mooie jurken en jasjes hebt, kan ik me voorstellen dat zo’n kast wel echt een uitkomst is.

Dochtertje Yuki heeft net een nieuwe kamer gekregen. Ook hier weer het hele mooie behang met dieren. De fluweel roze velvet gordijnen kleden de kamer echt mooi aan!

De babykamer is zo goed als klaar voor de kleine baby boy.


Voor de ruime badkamer liet Rebecca een meubel op maat maken, waar ook een commode gedeelte op gemaakt is. Super handig als de kindjes uit de douche of uit bad komen, kan je ze meteen aankleden!

Haar ultieme woondroom? Eigenlijk dit huis, maar als ze dan nog mag dromen een tuin met achterom. Dat zou een goede oplossing zijn voor alle fietsjes, skelter en stepjes in de gang. “En misschien voor later 1 extra verdieping voor papa en mama als de kinderen gaan puberen, haha”.

Haar ultieme droomreis? “Ik zou heel graag een soort halve wereldreis willen maken, met de kids ook. Gewoon 3, 4 of 5 maanden weg. Naar Nieuw-Zeeland, Australië met een camper, de Filipijnen en zeker terug naar Bali. Maar ik zou ook heel graag naar Canada en The Grand Canyon willen, maar dat is denk ik leuker als de kids allemaal wat groter zijn”.

Volg je Rebecca al op instagram? Ik kijk altijd op haar site om de nieuwste hotspots (vooral Amsterdam, maar zeker ook andere steden en plekken) te volgen en op de hoogte te blijven van waar ik moet zijn. Dus doe dat vooral ook!

Toen ik haar vroeg wie ze zou bellen als ze gaan verhuizen, zei ze: “een verhuisservice”. Dat antwoord was fout. Want dan moet ze mij bellen, dan maak ik daar namelijk graag weer een binnenkijker.

Bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid!

Liefs, Sanne