Selecteer een pagina

Wat bijzonder: Debbie heeft dit huis zelf ingericht en ontworpen voor een project ontwikkelaar. En ze woont er nu zelf!

Wie wonen er?

Frans (57), Debbie (48), Kim (25, is inmiddels het huis uit), Floor (21) en Pam (14).

Ze wonen hier sinds januari 2022. Debbie kende letterlijk elk lichtpunt en stopcontact, omdat ze zelf dit project heeft gedaan. Het voelde toen al een beetje alsof ze in ging richten voor haar eigen huis. Misschien was dat een voorteken, want nu huren ze dit heerlijke huis in Amersfoort zelf. Dit monumentale pand werd geheel onder handen genomen en alles binnen is dus lekker nieuw.

Eerst woonden ze in Hoevelaken. Daar weg gaan was best even een ding, maar het bevalt Debbie heel goed. Een paar jaar geleden kochten ze een project in Tossa, Spanje en daar zijn ze nu ook vaak te vinden. De combinatie van wonen in Nederland en vaak naar Spanje waar je ook een thuis hebt: dat lijkt me dus ideaal en echt heerlijk.

Toen ik vroeg wat haar favoriete plek in huis is, zei Debbie: “alle plekken in huis worden op andere momenten gebruikt, maar ze zijn allemaal zo fijn. Overdag en als er vrienden zijn doen we niks met de woonkamer, maar we kunnen hier s’avonds met de luxaflex dicht heerlijk films en series kijken”.

“Ik ben zo trots op dat het huid ons zo goed past. Het is niet te groot, er is weinig onderhoud aan de tuin en omdat alles nieuw en af is vinden we hier rust. We waren een beetje klaar met “groot” en “veel” en “altijd bezig”. Dat klinkt idd best wel aanlokkelijk (zegt deze vrouw die al 6 keer verhuisde in zes jaar).

Voor de woonkamer staat de zwarte schommel hangstoel van Wdstck nog op het verlanglijstje.

En dan zie je gewoon je eigen magazine tussen de koffietafel boeken liggen!!!! Wat lief dat je hem omdat ik kwam bovenop hebt gelegd! Haha 😉 Heel bijzonder cool wel dit!

Beneden is de woonkamer met fijne, grote bank en loop je door mooie ensuite deuren door naar de woon keuken.

Een zwarte keuken en de muren zijn wit. Een fijn contrast! Het plafond is hier erg hoor, dat heeft meteen een heel ruimtelijk gevoel.

Boven zijn de slaapkamers. Die van Debbie en haar man en twee slaapkamers voor de meiden die nog thuis wonen.

De slaapkamer van Debbie en Frans heeft dus een fijne badkamer erbij. Ideaal zo! Het kussen in bad is van Badesofa en ga ik super voor mijn verjaardag vragen ook dit jaar denk ik 😉

Ook ben ik nog even gaan kijken in de winkel van Debbie (DHome) in Amersfoort.

all pictures: @enstijl

Op vijf minuutjes fietsen van haar huis, is de winkel. Ze is (in principe) op donderdag, vrijdag en zaterdag open en op afspraak. Ze verkoopt haar advies, kan je uitgebreid vertellen over de banken die ze verkoopt en ze heeft bijvoorbeeld ook de mooie gehaakte lampen van El Pelut (die ik al eens eerder op Ibiza zag).

Ik vroeg haar waar ze zichzelf ziet wonen over tien jaar. Ze zei: “misschien zitten we over tien jaar nog wel hier, wie zal het zeggen?! We zullen er zeker projecten naast blijven doen in Spanje of Nederland en als hier wat leukers bij zit, gaan we weer verder. Voor nu is dit een rustpunt van waaruit we gekke dingen kunnen doen en dat is heel fijn.”

“Ik zou nog wel een keer een zwarte container achtige woning willen bouwen ergens tussen bos en zee en hem dan van binnenuit willen ontwerpen zodat het huis qua licht, zicht en privacy perfect aansluit op onze manier van leven. Ik zou er dan niet permanent willen wonen, ben namelijk prima happy zo centraal gelegen in Nederland in Amersfoort”.

Ben benieuwd wat jullie nog allemaal voor mooie projecten gaan doen! Bedankt voor de gastvrijheid! En als ik in Spanje in de buurt ben, kom ik graag daar ook even binnenkijken!

Liefs, Sanne