Selecteer een pagina
Ik ging op naar Almere, voor een leuke nieuwe binnenkijker. Dit huis volg ik al een tijdje, omdat ik Rozmeen al een tijd volg op instagram. Wat een fijn licht en rustig huis! Dat wilde ik dolgraag van binnen bekijken!

Wie wonen er?
Rozmeen (42, managing consultant en styliste), Dennis (projectleider) en dochters Sophie (11) en Beau (9).

Ze wonen er nu twee jaar. Dit huis was al helemaal bouwklaar. Het ontwerp was af en klaar om gebouwd te worden. Toen hebben ze het gekocht. Een helemaal nieuw huis dus. Maar toch zo vol met sfeer! Geweldig!

Rozmeen is styliste en haalt haar spullen overal en nergens vandaan. Dit om een mooie mix te creëren van modern, antiek, design en vintage. Een van haar favoriete winkels is toch wel Loft in Arnhem. Als stylist is ze altijd bezig om sferen neer te zetten en verschillende stijlen en materialen te combineren. “Juist de wat apartere items kunnen een extra bite toevoegen aan je interieur. Dat is voor mij belangrijk omdat het daardoor uniek, persoonlijk, eigenwijs en spannend wordt”, zegt Rozmeen.
Ze let enorm op details, bijvoorbeeld naar een bepaalde scheur in hout of de manier waarop verf afbladdert van een kastje. “Verweerd hout kan me enorm aantrekken”.  

De prachtige lichte woonkamer en keuken zijn wel de favoriete plekjes in huis van Rozmeen. Ze hebben strak gestuukte witte muren en een witte houten planken vloer. Dat licht is zo onwijs prettig! “Die lichte basis is ideaal om steeds weer met kleine aanpassingen, afhankelijk van in welke mood ik ben, de sfeer een beetje te veranderen. Dit huis voelt elke dag als een feestje.”

De tuin is ruim en heeft verschillende lekkere zitplekjes.

Op de eerste verdieping zijn de kinderkamers van dochters Sophie en Beau, de badkamer en een werkkamer met veel kastruimte.

En de mooie kamer van dochter Beau.

Ook is daar de badkamer met een fijn bad.

Op de zolderverdieping vinden we de slaapkamer van Rozmeen en haar man. Wow, wat een fijne, lichte ruimte.
Deze hele verdieping is fijn voor hun zelf.

All pictures: @enstijl
Er zijn nog dromen genoeg! Zo zou aan het water wonen, dichter bij de natuur in een licht huis of een loft met veel daglicht ook nog wel een droom zijn van Rozmeen. Ze is aardig veranderd de afgelopen jaren en heeft veel verschillende meubels en accessoires in huis gehad. Ze is altijd wel op zoek naar bijzondere en unieke items voor in huis, maar de Ligne Roset Togo bank is toch wel een meubelstuk wat ze heel graag nog zou toevoegen in huis. Daar ben ik het totaal mee eens…. Nog even sparen….

Wat een huis! Daar zou ik ook wel willen wonen hoor. Dat licht en de ruimte!

Rozmeen is zeker iemand die ik blijf volgen op instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie. Doe je mee?

Liefs, Sanne