Selecteer een pagina
Ik ging binnenkijken bij Anneke, oftewel: zij van nr.10. Zo heet ze op instagram en daar had ik haar leuke huis gespot. 
Ze woont samen met haar zoon die nog thuis woont in Harderwijk. Haar dochter Michelle woont lekker vlakbij, zodat ze ook vaak kan oppassen op de kleinkinderen. Ideaal!

Ze haalt enorm veel inspiratie van instagram en is er veel mee bezig. Haar favoriete plek in huis is languit op de lounge bank (van ikea) in de woonkamer.
Haar stijl noemt ze: “van alles wat”. En dat zie ik ook terug. Veel wit, heel licht. Maar de laatste tijd wil ze eigenlijk weer wat meer warme tinten toevoegen aan haar interieur. 
Zo wisselt ze nogal eens met accessoires. Voor de zomer wil ze heel graag een pergola met schaduwdoeken voor buiten. Naast de keuken is een lekker plekje waar de kat ook altijd lekker buiten ligt.

Anneke woont hier nu al twintig jaar, in dit huisje van 100 jaar oud. Ze huurt het, dus ze mag niet alles aanpakken. Zo zou ze heel graag de keuken echt wit hebben, maar ze mag de deurtjes niet verven. Dat zijn wat kleine dingen waar ze nog wel tegen aan loopt, maar verder is het huis perfect voor haar en de locatie heel prettig! Dichtbij het centrum van Harderwijk en dus dichtbij haar dochter en haar gezin.

Boven is de slaapkamer van Anneke en de kamer van zoon Jaime.

De poster is van Printler en doet ze nooit meer weg. Hij is prachtig qua kleur en het sfeertje past goed op een slaapkamer.

De linnen badjas is van H&M Home, net als het beddengoed.

all pictures: @enstijl
Hier blijft ze komende tijd nog lekker zitten. En ik blijf haar fijn volgen op instagram!

Liefs, Sanne