Selecteer een pagina
Als je in de “verf zit”, dan houd je van kleur en kun je ook eindeloos blijven experimenteren met kleur. Dat dat regelmatig gebeurt, zie je meteen in het prachtige huis van Robert (38) en Ellen (38) en hun vier kids: Julia (10), Lot (9), Nine (7) en Marne (4).
Ze wonen hier sinds 2014. Toen ze hier kwamen wonen was het een bouwval. Het stond al enige tijd te koop en niemand kon er doorheen kijken. Robert en Ellen wel.
Eigenaars van een waanzinnig mooi verfmerk: LAB en VESTINGH PAINT en dat zie je terug.
Het is gedurfd en echt anders dan andere huizen. Sowieso al een prachtig en groot pand, maar sinds de mooie uitbouw af is, is het helemaal naar de zin van Robert en Ellen.

Zelf zijn ze niet ontzettende klussers. Wel vinden ze het creatieve gedeelte erg leuk en bedenken ze graag het interieurplan zelf met uiteraard een kleuren plan met de LAB COLOURS. “In ons gehele huis zijn producten van onze twee eigen verflabels (LAB en VESTINGH PAINT) toegepast”.

De mooie grote woonkeuken is nu in de uitbouw gelegen. Hier zit de hele familie lekker aan tafel en koken ze vaak. De tuin staat in verbinding met de keuken door een overdekte veranda (staat er niet op vanwege het onwijs slechte weer….). 
Maar je kan dus zo vanuit de keuken de veranda op lopen en de ruime tuin overzien.

Het grote werk van Art in Return komt hier ook echt goed tot z’n recht. 

Ook Robert heeft nog een werkplek beneden:

In deze prachtige hal ga je met de trap naar boven, waar we de badkamer vinden, een grote ouderslaapkamer (met bad) en twee kinderkamers. 
Dit is de kamer van dochter: Nine.
De onderkant van de kast is Racing Riksja (no. 54) en de bovenkant is geschilderd in Sensational Sand (no. 290).
En ook de kamer van zoontje: Marne is net in een nieuw jasje gestoken. Een jungle kamer!


En ook de slaapkamer van Robert en Ellen (met bad in de slaapkamer en aangrenzend dakterras….) bevindt zich op de eerste verdieping.

Zo’n luxe om een bad in je slaapkamer te hebben….
Op de tweede verdieping zijn nog twee kinderslaapkamers, een badkamer die recent een prachtige kleur in badkamercoating (kleur: Diamond Dust no. 232) heeft gekregen. Tip: neem ook het houtwerk mee en zo is dat ook meteen beschermd in een badkamer.

Dit is de kamer van dochter: Lot. Lekker veel kleur weer! En hier op de muur heeft Ellen gewerkt met gerecycled karton. Grappig effect!

Op de muren de kleuren: Masala Chai (no. 31) en Sensational Sand (no. 290) en Copperhead (no. 29).

Ook Julia heeft een mooie eigen kamer met de kleur: Mud Soldier (no. 46) hier op de muur.

Ook hebben de meiden daar een eigen toilet, die geverfd is in de nieuwe kleur: Velvet Fudge (no. 380). “Wat ons betreft DE kleur van 2021”. 

In de kelder vinden we de speelkamer, een heuse gym en een prachtige logeerkamer.

Er hangt een scherm voor de beamer en hier wordt fijn tv gekeken door de kids. Ze kunnen hier “hangen” en “chillen” tot ze een ons wegen.

Lijkt me geen straf hier te logeren….!

En wie kan dat nou zeggen: een sportschool aan huis! Top toch?

Als het er zo uit zou zien, zou ik misschien ook wel gaan sporten…. Misschien…. Heel misschien?

all pictures: @enstijl
Dit is echt hun droomhuis. Maar wellicht wonen ze over een jaar of tien wel weer in een ander huis. Ze zouden best klaar zijn voor een nieuw project. Hun creativiteit staat in ieder geval nooit uit en daarom is het ook zo fijn dat ze daar veel mee bezig kunnen zijn voor het bedrijf.

Dank voor de gastvrijheid en de vele inspiratie die ik kreeg in jullie huis!

Liefs, Sanne