Selecteer een pagina
Laatst mocht ik binnenkijken bij Roos. Zij (33) en haar man Daniël (35) wonen hier (in Katwijk aan Zee) al een tijd, zo’n 10 jaar, met veel plezier.
Ze wonen hier met hun twee kinderen Lotte (7) en Pepijn (5).

Roos is stylist en geeft interieuradvies. Alle hoekjes in huis zijn dan ook gestyled.

“Het leukste aan mijn werk is het creëren van een persoonlijke en unieke sfeer met een knipoog naar vintage. Of dit nu voor een interieurontwerp is, een advies voor een winkel of een fotostyling voor een bedrijf”. Ze hebben een extra hoek en plek om te werken gecreëerd door oude deuren te plaatsen.

Roos zou nog heel graag een opgezette reiger in huis halen. “Niet iedereen zijn cup of tea, maar ik vind ze te gek!”

Roos gaat heel vaak naar markten, te vinden via www.meukisleuk.nl


De donkere keuken bevalt nog steeds goed. Toen ze hier kwamen wonen zat er een muur tussen en was het erg hokkerig beneden. Die muur hebben ze doorgebroken waardoor er een open keuken is ontstaan.

Het kunstwerk boven de bank lijkt wel een honingraat!
Boven vind je de master bedroom, de twee kinderkamers en de badkamer (die volgens Roos niet het fotograferen waard was ;)). Toch heb ik nog 1 foto weten te maken!

De kamer van Lotte is zo gezellig. Ze zijn een prachtige kast van oude deuren aan het maken in haar kamer. Hier komt een wastafel in ook met Marokkaanse zelliges. Dat wordt vast super tof!

Op het bureau staat een huisje voor de Maileg muisjes van Lotte.

De kamer van Pepijn is ook erg tof! De vlaggetjes zijn van BisoudeLou.

De zolder wordt gebruikt voor berging en daar staan een hoop styling spullen van Roos. Wel erg fijn natuurlijk om zo’n ruimte daarvoor te hebben! Jaloers! 

all pictures: @enstijl
Toen ik vroeg waar ze zichzelf over tien jaar ziet wonen, had ze een heel specifiek droomplan klaar. “Over tien jaar woon ik landelijk in een kleine woonboerderij, of in een jaren 60/70 bungalow”.

Als stylist ben je altijd plannen aan het maken, dus wegdromen bij een droomplan gaat dan vanzelf. Komt vast helemaal goed!

Dank voor de inspiratie en gastvrijheid

Liefs, Sanne