Selecteer een pagina

Oh, wat een tof project was dit. Het was ook groot. En veel. 500 vierkante meter is niet zo maar even ingericht. Maar we did it. Project Hilversum hebben we nu afgerond en ik kan het jullie eindelijk laten zien!

Je komt binnen in de centrale hal waar vandaan je meteen al een doorkijkje hebt naar de mooie zitkamer. Dit trappenhuis joh, geweldig toch?

De zitkamer of muziekkamer staat, zoals de naam ook al zegt, in het teken van muziek. Lekker, goeie muziek luisteren op de zondagmiddag. Het gevoel van een luxe hotel lobby. Dat moest het uitstralen. De Salvatore bank van zitmaxx past hier perfect bij en Evelyn en ik hadden meteen allebei zo’n bank voor ogen. Het moest een grote bank worden, zodat het hele gezien heerlijk kan relaxen en chillen hier.

De salontafel is vintage. De prachtige palm in de hoek is van Daluto palmen. De kleur hier op de muur is van Labpaint en het is de kleur: Straw (NO. 209, van Labpaint).

De gordijnen, die hier echt zo mooi tot hun recht komen met dat hoge plafond, zijn van Evert Groot. Prachtig….

Naast de zitkamer bevindt zich een kamer waar we eerst echt niet zo goed van wisten wat we ermee aan moesten. Het was meer een soort door loop. En hal. Of een waskamer. Maar: we hebben er uiteindelijk een entertainment kamer van gemaakt. En wat heeft dat goed uitgepakt zeg. Niet normaal! Nu vinden we (en de bewoners zelf ook) het een van de leukste ruimtes in dit huis. De kleur: Copperhead (NO. 29 van Labpaint) is geweldig en ook toegepast op het houtwerk en het plafond. Een knusse, gezellige kamer waar lekker tv gegluurd kan worden. Weer op een bank van Zitmaxx.

De keuken vonden we ook eerst wat ingewikkeld. De kastjes van de keuken zaten namelijk nog perfect in de verf en de eigenaren wilden de keuken heel graag houden en zo behouden. Daarom heen maakten we een kleurenplan en ook dit is weer heel tof geworden. Hier kwam de kleur: Gracious Blue op het houtwerk en de kleur: Denim op de muren. Let vooral ook weer even op de gordijnen van Evert Groot, dames en heren.

Hier kan het gezin van vier gezellig eten, ontbijten en vrienden ontvangen.

Op de hal kwam nog een gezellige en functionele koffie corner. Daarvoor vonden we een leuk vintage dressoir. De print die erboven hangt, hadden ze al. Maar hangt nu echt op zijn plaats, op deze nieuwe plek in dit huis. We gebruiken dus ook echt wel eens de spullen die mensen al in huis hebben. Als je het een andere plek geeft, past het vaak wat beter in het geheel.

En echte diners vinden plaats in de eetkamer. Daar staat de parel van dit huis te staan. Oh, wat een werk om die te maken en op de goeie plek te krijgen. Maar echt: het is een kunstwerk (van Gemma Furniture). Helemaal geweldig dit! Een tafel van een plaat natuursteen gemaakt, van wel miljoenen jaren oud. Dat is toch een gek idee?

De velvet stoelen erom heen geven weer wat warmte als contrast.

De kleur op de muren hier is Ginger (NO. 260 van Labpaint) en we kozen er voor de kozijnen zwart (de kleur Pure Black, NO. 50 van Labpaint) te maken.

Op de begane grond hebben we dan ook nog het kantoor van Ulke en het kantoor van Janneke. Een licht roze (Mighty Marshmallow, NO. 837, van Labpaint) kantoor voor Janneke

en een donker groen/petrol kantoor voor Ulke (Monaco Moon, NO. 181, van Labpaint).

Op de eerste verdieping bevinden zich bijvoorbeeld: de ouder slaapkamer En daarvoor hebben we een oker/goud kleurig hotel chique thema bedacht. Het is prachtig geworden. Hier zie je de kleur: Fabulous Saffron (NO. 446, van Labpaint) op de muur (en ook op het houtwerk).

Het is een hele warme en chique kamer geworden. Dit waanzinnige vloerkleed is van Vloerkledenwinkel.nl

Voor het allerfijnste en mooiste beddengoed kozen we natuurlijk weer Coco & Cici. Hoe kan het ook anders?!

Het kussen helemaal links is van Sophie Dirven design.

Grenzend aan deze ouder slaapkamer, zit de enorme badkamer. En die is groen geworden. Met groene marmeren tegels op de vloer, een stoomdouche, prachtige vintage meubels, groene marmeren waskommen en messing kleurige kranen. Wat een prachtig geheel. Hier zit de kleur: Forest Green (NO. 277, van Labpaint) op de muren. Op het houtwerk van de kozijnen zit Pure Black.

Ook vind je hier nog een walk in closet kamer (die roze is geworden) en een gym.

De kleur die we gebruikt hebben in de walk in closet kamer is: Pink Champagne (NO. 98, van Labpaint). Dit combineerden we met Pure Black (glanzend) op het houtwerk van de kozijnen.

Hier moet nog een beetje aan gewerkt worden, aan de walk in closet kasten, dus ik kon het geheel nog niet fotograferen, maar het wordt prachtig weer ook. En vooral: handig en wat een luxe: een enorme kamer, puur voor de kasten en kleding.

Nog een verdieping hoger is het domein van de kinderen. Friso en Frederique kregen allebei een hele mooie kamer. Ook is er een badkamer voor de kids (daar is niks mee gebeurd en staat dus oom niet op de foto), een logeer kamer en een gemeenschappelijke overloop waar voetbaltafel kan worden gespeeld en waar optimaal gechilld kan worden. Hier zit (net als op de hele overige overloop en hal muren en het houtwerk: Ibiza Rush (NO. 966 van Labpaint) op de muren.

Dit super kleed is ook weer van Vloerkledenwinkel.nl Super bijzonder, met de organische, abstracte vormen.

In de meidenkamer zit de kleur: Fluffy Cheetah (NO. 255, van Labpaint) op de muren en het houtwerk. Erg rustgevend, deze kleur. En dat is precies wat ze graag wilde: een rustgevende kamer om goed te kunnen studeren. Plus een plekje om haar make up te doen. Gelukt!

Dit mooie vloerkleed is weer van Vloerkledenwinkel.nl Zachte voeten als je uit bed stapt, dat is toch best wel belangrijk!

Voor de kamer van zoon Friso, kozen we voor blauw. Dat wilde hij namelijk zelf heel graag. Wij wilden eigenlijk ook het plafond meenemen in blauw, maar dat vonden ze wat te heftig. Dus het werd een combinatie. Surf elementen en muziek brachten we aan om het een persoonlijke touch te geven. Hij vindt zijn nieuwe kamer fantastisch!

Voor de logeerkamer hebben we voor een saliegroene, zachte kleur gekozen, met de poëtische naam: Poetic Pondicherry (NO. 58, van Labpaint). Dit in combinatie met de Frosted Sand (NO. 374, van Labpaint) op het houtwerk, wordt een heel zacht en rustig geheel.

pictures: @enstijl

Wat vinden jullie ervan?

Fijn dat ik eindelijk de plaatjes met jullie kan delen.

De eindplaatjes en hoe dit allemaal tot stand is gekomen kan je allemaal terugzien op YouTube, bij LekkerWONEN. Kijk je de afleveringen even? Echt leuk geworden namelijk.

Het resultaat mag er wezen!

Liefs, Sanne