Selecteer een pagina

Ik ging binnenkijken bij Esther, van Just Another Shop (winkel in Haarlem). Wat een waanzinnig mooi en groot pand. En die tuin. Wow. Ik ben echt erg onder de indruk. Alles klopte ook en zag er zo mooi uit. Esther’s winkel is drie middagen per week geopend. Ze heeft echt mooie interieurspullen! Dus neem zeker even een kijkje als je in Haarlem bent.

Esther (53) en Peter (58) wonen hier nu twee jaar.

Ze hebben een samengesteld gezin, dat betekent in dit geval: zes kinderen. Een aantal kids zijn het huis al uit. En twee van de kinderen wonen nog thuis. Er is ruimte zat gelukkig, in dit huis. Zelfs dus genoeg ruimte voor Esther om een winkel te beginnen.

Ze hebben deels zelf geklust en deel hebben ze het laten doen. Ze hebben ook echt veel geholpen met bijvoorbeeld puin ruimen enzo. En schilderen van een muur? Daar draait ze ook haar hand niet voor om.

Het vaakst zitten ze in de keuken, beneden, die grenst aan de enorme tuin. Zo’n tuin verwacht je niet in de stad! Wat een oase van een rust zo….. Kijk: de kat geniet er ook zichtbaar van…. 😉

Een groot tuinhuis in deze tuin, met een haardje, is nog wel iets wat op het wensenlijstje staat voor ooit. Past goed! Dus ik snap die wens!

In de winter gooien ze vaak lekker de open haard aan en is het hier goed toeven ook!

Op de begane grond is dus ook de winkel van Esther: Just Another Shop (afgekort: JAS). Ze verkoopt hier de fijnste woonaccessoires! Helemaal in de stijl van haar eigen huis, wat ze zelf ook mooi vindt.

Maar op de eerste verdieping bevindt zich eigenlijk echt de woonkamer. Een grote leefruimte en nog een aparte televisie kamer. De banken (van serax) bieden plek voor iedereen uit dit grote gezin.

De verdieping daar weer boven is eigenlijk voor een groot deel het domein van Esther en….. De slaapkamer heeft een badkamer ensuite. Zo mooi minimalistisch en rustig allemaal. Ik werd er zelf ook helemaal rustig van….!

Haar inspiratie haalt Esther van instagram, Pinterest, reizen en vooral lekker om zich heen kijken.

Dit is de slaapkamer van Esther en Peter. Wat is die vloer mooi he?!

pictures: @enstijl

Waar zie je jezelf over tien jaar wonen? “Eeeeh, ik denk dat we dan wat kleiner wonen, in Haarlem of Amsterdam. Je moet altijd blijven dromen toch? Maar we zijn nu super blij met dit ruime huis, waar voor mij alles klopt en het warmt aanvoelt. Daar ben ik trots op!”

Wat fijn om zo groots te wonen en dat iedereen dan lekker z’n eigen plekje heeft. De winkel vond ik ook echt inspirerend en ik kom zeker eventjes langs als we de sleutel hebben voor ons nieuwe huis en de plannen daarvoor wat concreter worden!

Bedankt voor de gastvrijheid! Tot snel!

Liefs, Sanne