Selecteer een pagina
Ik ging naar Den Haag/Scheveningen om te binnen te kijken in het huis van Jessica en haar gezin. Randje Den haag is het, maar op maar 10 minuutjes lopen van het strand! Ideaal, zeker voor surfers, zoals ze in dit gezin zijn. 

Wie wonen hier?
Jessica, Robert en de kids: Fem (10) en Dex (7). Robert is coach/trainer en Jessica is momenteel in between jobs en volgt een opleiding Marketing.

Ze wonen hier nu al een aantal jaren. De bovenverdieping en vooral de badkamer zijn recent nog aangepakt. Ook voor de 1e verdieping (waar de woonkamer en de keuken zijn) hebben ze grootste plannen. Ze willen graag een open keuken creëren.

In Jessica’s huis veel lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zullen we haar stijl voor het gemak: Scandinavish, bohemian met een marrakech touch noemen?
Sissy Boy (dat waarschijnlijk helaas failliet is….) en H&M Home zijn favoriete winkels van Jessica en ook uit Marrakech nam ze een aantal toffe items mee.

In de slaapkamer zijn de muren ook gedaan met Marrakech walls van Pure and Original. 
De spiegel nam Jessica mee uit Marrakech en het macrame werk maakt ze zelf.


Op de kamer van dochter Fem zijn veel pastel kleuren te vinden, zoals in dit leuke regenboogje:

De kamer van zoon Dex was eerst de badkamer. Dit hebben ze dus helemaal omgegooid. En nu heeft hij net even wat meer speelruimte op zijn kamer.

Dit was dus ooit de kamer van zoon Dex
Nu is het de fijne badkamer. Prachtige kleuren zo in combinatie met het zwarte “staal” van de douche wand.

En dan is er helemaal boven nog het pareltje van dit huis: een heel fijn ruim dakterras. Vanaf hier kan je de jaarlijkse vuurwerkshow geweldig zien! En het is natuurlijk: de hele dag zon op zo’n fijn terras.

all pictures: @enstijl
Over tien jaar ziet ze zichzelf nog steeds in Scheveningen wonen, maar dan hopelijk in een wat groter huis. Een huis met een ruime woonkamer en leefkeuken, het liefst. Altijd fijn om te dromen! En voor nu: succes met de verbouwing van de eerste verdieping! Het wordt vast weer een plaatje!

Liefs, Sanne