Selecteer een pagina
Homenaoom, zo heet Naomi op instagram. Ik ging bij haar langs, in Zwolle om haar huis te fotograferen. Daar woont ze samen met man: Jer, dochter Jaylin en zoontje Nayden. En ze is 28 weken zwanger nu van de derde. 
Hondje Kenzo mogen we ook niet vergeten natuurlijk.

Ze wonen hier nu acht jaar en nog steeds met veel plezier. Er staan wel wat wensen op de lijst qua verbouwen. Maar dat is voor over een tijdje. Zo zou ze graag openslaande deuren naar de tuin willen en mooie nieuwe raambekleding. 

Naomi is veel met interieur bezig. Het is echt haar grote hobby.
Haar favoriete adresjes voor thuis zijn: de kringloop, Tuinland, Kwantum, Loft Zwolle, vanetje (is een webshop).

Naomi verfde de tegeltjes (die heel ouderwets waren met een bloemenprint) zelf met tegelverf. Zo is het heel mooi en heeft het zelfs een beetje het gevoel van zeliges.

Je ziet veel groen in haar huis terugkomen, in de keuken, in meubels, in de kinderkamer ook. Haai favoriete kleur voor in huis.

Met de babykamer waren ze nog bezig, dus die heb ik helaas nog niet kunnen fotograferen, maar dat wordt vast ook weer een erg mooi kamertje!

De grote hoekbank is de favoriete plek van Naomi. Ze kunnen er heerlijk met het hele gezin op relaxen.

Op de eerste verdieping is de slaapkamer van dochter Jaylin. Ze is acht en hangt de hele dag in haar hangstoel. Echt een topvondst in de sale bij Tuinland (voor 9 euro!!).

Ook de slaapkamer van Noami en Jer bevindt zich op de eerste verdieping. Daar komt ook de babykamer.
Het mooie wiegje staat alvast klaar!

In de ruime badkamer zie je ook weer veel natuur tinten terugkomen.
Op zolder is het leukste kamertje van het huis: de kamer van zoontje Nayden. Heel leuk gedaan!

all pictures: @enstijl
Over tien jaar wonen ze waarschijnlijk nog steeds hier, omdat ze de plek echt heel goed bevalt. “Maar je weet nooit wat er op je pad komt of welke kansen je krijgt, dus blijven dromen moet ook”.

Dank voor de gastvrijheid!

Liefs, Sanne